Vergiyle 850 yi buldu hocam. Sanırım apex bekleyip hem pro hem apex alacağım.hocam harika fiyat apex bekleyip paranoyak olmak yerine almak daha mantıklı
Vergiyle 850 yi buldu hocam. Sanırım apex bekleyip hem pro hem apex alacağım.hocam harika fiyat apex bekleyip paranoyak olmak yerine almak daha mantıklı
Bazen ilk almak cidden zarar. Tr de olsa 1400 den 1800 e çıkardı fiyatı.Evet hocam, sağlık olsun giden 700tl olsun sorun değil :d
Şu fiyat şakamı ya 1400 e aldım benApex beklemeliymiyim?
Alıntıyı görüntülea
ooo hayırllı olsunbenim iptal edilen 522 tl kesilen pro kargoya verildi alırım bir h.o
522 tl gelmiş oldu 103 tl zaten krediydi.
419 tl sayın
@Abevallayoh
Alıntıyı görüntüle
kupon çalışmadı 1 saattir uğraşıyorum alacağım ürünü alamadım de veriyorlar. Arap destekçiden aldım ben 2 taneYA bana 9 tane 700 e 70 kupon verdiler yüzde 20 vermediler ağlıcam dmsnfkskfowfkeMDLSJFKS
YA SÜREKLİ ARTIYO ADAMLAR YÜZDE YİRMİ HARİÇ 11 KUPON VERDİLER DNSLFKSL 700 E 70 İSTEMİYORUM YETERkupon çalışmadı 1 saattir uğraşıyorum alacağım ürünü alamadım de veriyorlar. Arap destekçiden aldım ben 2 tane
Hayırlı olsun klavye gerçekten pro gelirse çok iyi fiyatÇift ekranlı setupu dizdik
Alıntıyı görüntüle
2 katı ödesen 2.elini vermezlerHayırlı olsun klavye gerçekten pro gelirse çok iyi fiyat
He özel indirim geliyor istediğin ürün de bu fiyatlara düşüyorŞu fiyat şakamı ya 1400 e aldım ben
Harbi türkler vermiyor%20 alamayan arkadaşlar için bota bağlandığınızda "canlı bir insan ile konuşmak istiyorum" yazdığınızda sizi müşteri temsilcisine atıyor türk olmayan birine denk gelirseniz bu şekilde istek ile %20 kolay şekilde alınıyor
Alıntıyı görüntüle
Apex Pro?ben dün apex pro almıştım 440 liraya. sepeti 670 e tamamlamak için yanına eklediklerimi iptal edebildim, para iadesini yaptılar o ürünler için.. sadece epex pro gelecek. 615 TL ye almış oldum apex proyu.