fruko.gzz
80+ Silver
Hediye ediyor aynenDonanım arşivi forumun kurallarından bahsediyorum, temudan değil. Temu zaten mouseyi hediye ediyor herkese gidin sizde yararlanın
Hediye ediyor aynenDonanım arşivi forumun kurallarından bahsediyorum, temudan değil. Temu zaten mouseyi hediye ediyor herkese gidin sizde yararlanın
hayır lokmalarının önünde falan da bekler misin böyle ?Donanım arşivi forumun kurallarından bahsediyorum, temudan değil. Temu zaten mouseyi hediye ediyor herkese gidin sizde yararlanın
2 kasımBunu en son ne zaman yaptınız? Kaldırıldı onlar diye biliyorum.
çoğunun amacı iade değil ki zaten mcu belirtmediniz ayağına para iadesi alıp ürünü elden çıkartacaklar bu farelere hiçbir şey satmamaları lazım direktKanka siz harbi aptalsınız mouse mcu farklı yazıp kandırdı diye iade ediyosunuz bunlar cidden sizin almamanızı istiyolar anlamıyosunuz 850ye bulun daha iyi bi mouse ekran var kanka iade konusundada harbi aptalsınız JDSASDJSDAJASDJ 800 lira için
desteğe yazmıyorum ki direkt siparişler kısmından kusurlu ürünü seçip havadan sudan bahaneler yok şu yoktu içinde yok fermuarı bozuk vs.
Helal knk kurtarmissin parayı üründe beleşe gelmiş arkadaşlarına anlat deki ürün sorunsuzdu ben sorunlu kusurlu diye iade talebi açtım ürün sende kalsın dediler diye övündesteğe yazmıyorum ki direkt siparişler kısmından kusurlu ürünü seçip havadan sudan bahaneler yok şu yoktu içinde yok fermuarı bozuk vs.
Takip butonu diye ağlamış bideAlıntıyı görüntüle
İnanmayanlar okusunlar.
yanlış bilgi vermeyelim dolandırıcı oluyor oSorunsuz ürünü beleşe getirmeye çalışıyorsan evet hırsızsın.