Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

pcbuilder

80+
aldığı mausta hiçbir zaman nordic yazmıyordu, desteği kandırıyor. sende biliyorsun ama ailen muhtemelen aylık 1000 1500 falan veriyor o yüzden senin için büyük para
Websitesinde Nordic yazıyordu, mailler sonrasında Royuan'a çevirdiler ancak forumdaki arkadaşlara Panchip MCU'lar ile ulaştı.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Musa Topçu
Helal knk kurtarmissin parayı üründe beleşe gelmiş arkadaşlarına anlat deki ürün sorunsuzdu ben sorunlu kusurlu diye iade talebi açtım ürün sende kalsın dediler diye övün
anlatıyorum zaten nitelikli dolandırıcı diyorlar bana bende daha nitelikli olamadım diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dağ
çoğunun amacı iade değil ki zaten mcu belirtmediniz ayağına para iadesi alıp ürünü elden çıkartacaklar bu farelere hiçbir şey satmamaları lazım direkt
ben siyahını aldım çok mutluyum 1 aydır kullanyorum mcu değişik diye yapıyosunuz oyandıkları max oyun valorant bide üstüne ondada rankları demir girdikleri triplere bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ömer Faruk
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
şimdi bugün alınan apexlerde sorun varmı iptal edelim mi siparişi ona göre başka mouse bakacağım

Shix2x

80+ Bronze
Websitesinde Nordic yazıyordu, mailler sonrasında Royuan'a çevirdiler ancak forumdaki arkadaşlara Panchip MCU'lar ile ulaştı.
Sen websitesinden mi aldin ne konuşuyorsun burada? Araç alırken bile Türkiye'ye ayri donanimli Avrupa'ya ayri donanimli geliyor

fruko.gzz

80+ Silver
Sizin gibi fırsatçılara şu zamanda oksijen hakkı bile verilmemesi lazım Türkiye'de olduğunuz için adamlar size acıyıpta koyuyorlar bu ürünleri belkide ama siz hala müşteri hizmetlerini dolandıralımda para alalım ayağındasınız kusura bakmayın ama hepiniz hırsızsınız ahlak yoksunusunuz

pcbuilder

80+
bu ssi buraya ben alıp attım dostum, sizin bu mousetan haberiniz yokken biz 10 kere almıştık. BU SS PRONUN SAYFASINDA 2 3 SAAT FALAN DURDU, APEX SATIŞA ÇIKTIĞINDA HERKES BİLİYORDU MCU'YU
Gelen mouselar Royuan da içermiyor, Panchip MCU'lar var.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
anlatıyorum zaten nitelikli dolandırıcı diyorlar bana bende daha nitelikli olamadım diyorum
Bu yaptığım ne olur diye de sor arkadaslarina belki 1 2 tane KARAKTER-AHLAK oranı yüksek olan arkadaşın varsa ki senin gibi birinden olacağını sanmıyorum sana cevabı verir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,035
Üyeler
166,315
Son üye
ataberk1443
Top Bottom