❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bunu en son ne zaman yaptınız? Kaldırıldı onlar diye biliyorum.
2 kasım
1730658789001.png

Kanka siz harbi aptalsınız mouse mcu farklı yazıp kandırdı diye iade ediyosunuz bunlar cidden sizin almamanızı istiyolar anlamıyosunuz 850ye bulun daha iyi bi mouse ekran var kanka iade konusundada harbi aptalsınız JDSASDJSDAJASDJ 800 lira için

Ben para iadesi istemeyi düşünüyorum. Hem proyu 800tl civarına alanar oldu. Hemde apex fiyatına düşürtmeye çalışacağım

IMG-20241103-WA0011_1.jpg

İnanmayanlar okusunlar.

Bu da para iadesi daha eskileri gözükmüyor

Ekler

• Screenshot_20241103_213216_Papara.jpg
    Screenshot_20241103_213216_Papara.jpg
    265.6 KB · Hit: 92
Kanka siz harbi aptalsınız mouse mcu farklı yazıp kandırdı diye iade ediyosunuz bunlar cidden sizin almamanızı istiyolar anlamıyosunuz 850ye bulun daha iyi bi mouse ekran var kanka iade konusundada harbi aptalsınız JDSASDJSDAJASDJ 800 lira için
çoğunun amacı iade değil ki zaten mcu belirtmediniz ayağına para iadesi alıp ürünü elden çıkartacaklar bu farelere hiçbir şey satmamaları lazım direkt

desteğe yazmıyorum ki direkt siparişler kısmından kusurlu ürünü seçip havadan sudan bahaneler yok şu yoktu içinde yok fermuarı bozuk vs.

desteğe yazmıyorum ki direkt siparişler kısmından kusurlu ürünü seçip havadan sudan bahaneler yok şu yoktu içinde yok fermuarı bozuk vs.
Helal knk kurtarmissin parayı üründe beleşe gelmiş arkadaşlarına anlat deki ürün sorunsuzdu ben sorunlu kusurlu diye iade talebi açtım ürün sende kalsın dediler diye övün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,727
Üyeler
186,370
Son üye
Beautifulzebra
Geri