1400'e kendine neler yaptırmazsın senforumun kurallarına uyacak bir şekilde kendi halinde çıldıracaksan olabilir, ben yine ilkokul çocukluğu yapmayarak öfkene hakim olmanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1400*
1400'e kendine neler yaptırmazsın senforumun kurallarına uyacak bir şekilde kendi halinde çıldıracaksan olabilir, ben yine ilkokul çocukluğu yapmayarak öfkene hakim olmanı öneririm
1400*
Seni tacizden raporluyorum rahat birak biziYok atsın ayrıntıları hepimiz yararlanırız
La ben inanmiom öyle bişey yok olamaz ilk 3 sipariş para iadesi ürün sende kalsın demezler öyleyse zaten çoktan talebi SS alıp atar.Temu ilk geldiği zamanlar ilk iade beleşti zaten istemiyorlardı bizim Türkler tabi bunu suistimal ettiği için kapattılar o muhabbeti diye biliyorum.
2 tane almış birdeforumun kurallarına uyacak bir şekilde kendi halinde çıldıracaksan olabilir, ben yine ilkokul çocukluğu yapmayarak öfkene hakim olmanı öneririm
1400*
Adama yanlış mcu bilgisi vermişler diye hediye etmişlerbenim kendimi kandırma şekli
aynen temu tamamen düzgün çalışan mausu goku010203 e hediye etmek için sattı
kanka hasta mısın? apexin sayfasında ne zaman nordic yazdı? ben 20 ekimde aldım proyu 20 ekim akşamı nordic yazıyordu proda, apexte hiçbir zaman yazmadı nordic diye
Yalan yanlış mcu bilgisi veriyorlar. İlk nordic yazıyordu sonra royuan ile değiştirdiler en son bambaşka bir mcu ile geldi
Kapansın valla beleşe işçi çalıştırmayı biliyorlar.Bakın bunun şirketin büyüklüğü ile alakası yok şu üründen tahminimce 1000 tane satıldı 200-300 adet ürünün bedeli kadar iade yapılsa ve bunu fırsat bilenler farklı ürünler için yapsalar şirket bunu önemsemeyecek mi zannediyorsunuz sizin için temu gibi uygun bir firmanın kapanması önemli değilse bencillik yapmayın başka insanlar s4l4k değil ücret ödeyipte alıyorlar
aldığı mausta hiçbir zaman nordic yazmıyordu, desteği kandırıyor. sende biliyorsun ama ailen muhtemelen aylık 1000 1500 falan veriyor o yüzden senin için büyük paraAdama yanlış mcu bilgisi vermişler diye hediye etmişler
? apexte yazmıyordu bu bilgiler biliyorsun değil miYalan yanlış mcu bilgisi veriyorlar. İlk nordic yazıyordu sonra royuan ile değiştirdiler en son bambaşka bir mcu ile geldi