❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

forumun kurallarına uyacak bir şekilde kendi halinde çıldıracaksan olabilir, ben yine ilkokul çocukluğu yapmayarak öfkene hakim olmanı öneririm 😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1400*
1400'e kendine neler yaptırmazsın sen :D

Temu ilk geldiği zamanlar ilk iade beleşti zaten istemiyorlardı bizim Türkler tabi bunu suistimal ettiği için kapattılar o muhabbeti diye biliyorum.
La ben inanmiom öyle bişey yok olamaz ilk 3 sipariş para iadesi ürün sende kalsın demezler öyleyse zaten çoktan talebi SS alıp atar.

kanka hasta mısın? apexin sayfasında ne zaman nordic yazdı? ben 20 ekimde aldım proyu 20 ekim akşamı nordic yazıyordu proda, apexte hiçbir zaman yazmadı nordic diye
Screenshot_20241103-212824.jpg

Bakın bunun şirketin büyüklüğü ile alakası yok şu üründen tahminimce 1000 tane satıldı 200-300 adet ürünün bedeli kadar iade yapılsa ve bunu fırsat bilenler farklı ürünler için yapsalar şirket bunu önemsemeyecek mi zannediyorsunuz sizin için temu gibi uygun bir firmanın kapanması önemli değilse bencillik yapmayın başka insanlar s4l4k değil ücret ödeyipte alıyorlar

Bakın bunun şirketin büyüklüğü ile alakası yok şu üründen tahminimce 1000 tane satıldı 200-300 adet ürünün bedeli kadar iade yapılsa ve bunu fırsat bilenler farklı ürünler için yapsalar şirket bunu önemsemeyecek mi zannediyorsunuz sizin için temu gibi uygun bir firmanın kapanması önemli değilse bencillik yapmayın başka insanlar s4l4k değil ücret ödeyipte alıyorlar
Kapansın valla beleşe işçi çalıştırmayı biliyorlar.

Yav konuyu kapatın allah aşkına ucube doldu 100 tl kazanacak diye rahatsız etmedikleri kalmadı allah gözünüzü doyursun başka bir şey demiyorum burayı yazıp yazıp üste çıkarıyorsunuz ufacık akıllarında 100tl kar etmeye kullanıyor allah bildiği gibi yapsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,173,763
Üyeler
186,370
Son üye
khamzattopuria
Geri