Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
e onlar da sorun hocam da ucuza aldık zaten ağlama hakkımı kendimde göremedim :kekw:
Sorun evet ama kusursuz ürünu istediğin yerden alabiliyorsmunuz ki hocam misal daha bir kaç gün önce modem iade ettim kusurlu olduğu için
Bu arkadaşlarda en fazla yapabilecekleri iade etmek normal olarak

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
950
İsim
Rusty
Şimdi gerçekten mouse sorunlu olup iade etmek istedikleri zaman geri alacak mı temu?
İnşallah kapatirlar bu ülke insanına her şey fazla vericeksin bir kuru ekmek yiyip dursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dağ
Şimdi gerçekten mouse sorunlu olup iade etmek istedikleri zaman geri alacak mı temu?
İnşallah kapatirlar bu ülke insanına her şey fazla vericeksin bir kuru ekmek yiyip dursun
millette para yokki hepsi babasınından aylık 1.5k para alıyo 800ü fazla para zannediyo nası rahat uyuyabilirler anlamıyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bazen Devlete çamur atıyoruz (Bende dahil )ama Ķendini sorgulan yok

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
isimiz gucumuz yok bir de milyon belki de milyar dolarlik markalarin ticari kaygilarini mi dusunecegiz. Bu adamlar bunlari muhtemelen 500 farkli kisi ile her gun tartisiyor her gun hesabini yapiyordur. Boyle kapitalizmin ortasinda oldugumuz bu kadar ayristigimiz bu kadar gelir farkinin oldugu bir ortamda ortalama bir isci olarak milyar dolarlik markalarin ticari sorunlarini ben dusunemem. Madem bu kadar sorun yasiyorlar karar alip indirim kuponu verme stratejisinden vazgecsinler. Saticilarin bu kadar kar kovaladigi bir ortamda aliciya satici ile empati yap denemez. Satici ne kadar aliciyi yolmaya calisiyorsa alici da saticiyi yolmaya calisir. Boyle markalari ticaret ahlaki vesaire diyerek savunmaniz gercekten komigime gidiyor.
Hocam sorun şu elin avrupalısı çinlisi Rusu Amerikalısı vs. Hepsi normal şekilde varsa kupon indirim vs. Kullanarak ürün alıyor ama bizim millet Ledt 4 dead'daki obez zombi gibi hunter gibi ne bilim The forest'daki yamyam sürüsü gibi saldırıyor bedavaya ya bak tamam indirim aldılar kupon aldılar vs. Ürünü zaten vergi dahil 600TL'ye getirdiler ama ürün eline ulaşınca gidip verdiği 600TL'yi de istiyor yada bana para verin diyor lan 600TL'ye sen TR'de 5 yıllık 2.el ölü mouse bile zor alıyon gitmişsin en iyi mouslerdan biri olan E-Spor kalitesinde bir mouse 100TL hatta bedavaya almaya çalışıyon sence bu Firmanın veya satıcının mı sorunu??? bizim sorunumuz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,445
İsim
Diyarhan
Himm anladım sanırım sana verdiler bizede versinler diyip beleşe getirmeye çalıştılar olanlar oldu
Peki sen neden iade ettin ki ?
Klavye mouse alıcaktım %20 kupon istedim vermedi bende mouse un tanıtıldığı gibi olmadığını söyledim (kupon versinler diye) kusura bakmayın diyip bütün parayı verdiler bende hayır demedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,247
Üyeler
167,082
Son üye
Nizami15
Top Bottom