Böyle bir olay alide başıma geldi kisaca ozeliyeyeim 4k dongle aldim elimde ulaştı takilma yapıyordu birkaç gün uğraştım düzeltebilmek için ,olmayınca delux ile konuşup video attim bana para iadesi verdiler üründe sizde kalsın dediler daha sonra ürunu düzeltip takılmadan çalıştırabildim hemen saticaya yazdim (daha para iadesi gerçekleşmeden) adamlarda iyi niyetli olduğumu anlayıp para iadesini ptal etmeyip üründe sizde kalsin dediBende şaşırdım o duruma. Normalde ürünü GÖNDERİN veya size 150tl verelim demesini bekledim.
Bendede ss prime var hocam skatez olarak bence prime daha iyi gibi geliyor ama kablosuz olmanın +sı bir başka hocam alabiliyorsanız öneririm bu mouselardan birinifalso bir tarafı var mı bu mouse'un stoğa gelince alınmalı mı? ben bir kaç ay önce yine 600tl bandına Steelseries Prime satın aldım ondan çok memnunum ama aynı fiyata kablosuz 8K'ya geçersem büyük bir sıçrama olur yani
Hiçbiri satamaz ki 1500tl nin 1 kuruş üstüne satamaz. Prosu olan 1000 Apexi 1200 1300 den satarlar. Bolca sahte ilan ile o piyasayı kırmak kolay hata bende sorduklarında yazışmayı atmayacaktım.Hocam keşke düşünüp yazaydınız yani başklarınada söylemiştim zaten bu tarz yok Mcu söyleyin para iade ediyolar yok böyle yapınca para veriyolar vs. Olayını buraya yazmayın diye halk saldırıyor hadi bak İhtiyacı olana yada Normal alıp kullanacaklar sesim yok ama zaten bunları yapanlar genelde al satçılar yada kendini zeki sanan alayım sonra arkadaşıma falan satarım diyen uyanıklar hep bakıyom adam 3 tane almış diğeri 5 tane almış sanki hepsini kullanacakta alıyo sonra satıyo rezillik sadece
Hediye etmek böyle olur hırsızlar öğreninBöyle bir olay alide başıma geldi kisaca ozeliyeyeim 4k dongle aldim (Ajazz m800 ultra icin ) elimde ulaştı takilma yapıyordu birkaç gün uğraştım düzeltebilmek için ,olmayınca ajazz ile konuşup video attim bana para iadesi verdiler üründe sizde kalsın dediler daha sonra ürunu düzeltip takılmadan çalıştırabildim hemen saticaya yazdim (daha para iadesi gerçekleşmeden) adamlarda iyi niyetli olduğumu anlayıp para iadesini ptal etmeyip üründe sizde kalsin dedi ( BU OLAYI SATICI AJAZZ OLDUĞU İÇİN ÖZELLIKLE ANLATMAK İSTEDIM )
Valla hocam dediğiniz gibi şuanda zaten sarı site piyasası ona doğru evriliyor kimse dediğiniz fiyatların yukarısına satamaz gibi artık bende 1.1kya beyaz pro koydum satılmasını bekliyorum bakalım.Hiçbiri satamaz ki 1500tl nin 1 kuruş üstüne satamaz. Prosu olan 1000 Apexi 1200 1300 den satarlar. Bolca sahte ilan ile o piyasayı kırmak kolay hata bende sorduklarında yazışmayı atmayacaktım.
Umarım onların elinde patlar sadece ihtiyacı olan alsın bu tarz indirimli ürünleriHiçbiri satamaz ki 1500tl nin 1 kuruş üstüne satamaz. Prosu olan 1000 Apexi 1200 1300 den satarlar. Bolca sahte ilan ile o piyasayı kırmak kolay hata bende sorduklarında yazışmayı atmayacaktım.
Link atar mısın merak ettimaga çoğu kişinin bağlantı sorunlarının fln konusu çıkıyor yedik mi roma mızrağını kökünden xDD
SDŞFLGKHSDLFJKŞGHDS diyene bakın lannUmarım onların elinde patlar sadece ihtiyacı olan alsın bu tarz indirimli ürünleri
O kadar dedik Kasım sonu da indirime girer diye bu kadar çok satar ürünü al sat yapmaya gerek yok. Eğer 100 tane stok olsaydı apexleri 2000 den bile satarlardı ama sadece forum 1000 den fazla apex aldı.Umarım onların elinde patlar sadece ihtiyacı olan alsın bu tarz indirimli ürünleri
Suan hala mouse aktif kullanıyorum.Hediye etmek böyle olur hırsızlar öğrenin