Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

BeKo'O

80+ Silver
falso bir tarafı var mı bu mouse'un stoğa gelince alınmalı mı? ben bir kaç ay önce yine 600tl bandına Steelseries Prime satın aldım ondan çok memnunum ama aynı fiyata kablosuz 8K'ya geçersem büyük bir sıçrama olur yani

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bende şaşırdım o duruma. Normalde ürünü GÖNDERİN veya size 150tl verelim demesini bekledim.
Böyle bir olay alide başıma geldi kisaca ozeliyeyeim 4k dongle aldim elimde ulaştı takilma yapıyordu birkaç gün uğraştım düzeltebilmek için ,olmayınca delux ile konuşup video attim bana para iadesi verdiler üründe sizde kalsın dediler daha sonra ürunu düzeltip takılmadan çalıştırabildim hemen saticaya yazdim (daha para iadesi gerçekleşmeden) adamlarda iyi niyetli olduğumu anlayıp para iadesini ptal etmeyip üründe sizde kalsin dedi

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
falso bir tarafı var mı bu mouse'un stoğa gelince alınmalı mı? ben bir kaç ay önce yine 600tl bandına Steelseries Prime satın aldım ondan çok memnunum ama aynı fiyata kablosuz 8K'ya geçersem büyük bir sıçrama olur yani
Bendede ss prime var hocam skatez olarak bence prime daha iyi gibi geliyor ama kablosuz olmanın +sı bir başka hocam alabiliyorsanız öneririm bu mouselardan birini

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,407
İsim
Diyarhan
Hocam keşke düşünüp yazaydınız yani başklarınada söylemiştim zaten bu tarz yok Mcu söyleyin para iade ediyolar yok böyle yapınca para veriyolar vs. Olayını buraya yazmayın diye halk saldırıyor hadi bak İhtiyacı olana yada Normal alıp kullanacaklar sesim yok ama zaten bunları yapanlar genelde al satçılar yada kendini zeki sanan alayım sonra arkadaşıma falan satarım diyen uyanıklar hep bakıyom adam 3 tane almış diğeri 5 tane almış sanki hepsini kullanacakta alıyo sonra satıyo rezillik sadece
Hiçbiri satamaz ki 1500tl nin 1 kuruş üstüne satamaz. Prosu olan 1000 Apexi 1200 1300 den satarlar. Bolca sahte ilan ile o piyasayı kırmak kolay 😁 hata bende sorduklarında yazışmayı atmayacaktım.

fruko.gzz

80+ Silver
Böyle bir olay alide başıma geldi kisaca ozeliyeyeim 4k dongle aldim (Ajazz m800 ultra icin ) elimde ulaştı takilma yapıyordu birkaç gün uğraştım düzeltebilmek için ,olmayınca ajazz ile konuşup video attim bana para iadesi verdiler üründe sizde kalsın dediler daha sonra ürunu düzeltip takılmadan çalıştırabildim hemen saticaya yazdim (daha para iadesi gerçekleşmeden) adamlarda iyi niyetli olduğumu anlayıp para iadesini ptal etmeyip üründe sizde kalsin dedi ( BU OLAYI SATICI AJAZZ OLDUĞU İÇİN ÖZELLIKLE ANLATMAK İSTEDIM )
Hediye etmek böyle olur hırsızlar öğrenin

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hiçbiri satamaz ki 1500tl nin 1 kuruş üstüne satamaz. Prosu olan 1000 Apexi 1200 1300 den satarlar. Bolca sahte ilan ile o piyasayı kırmak kolay 😁 hata bende sorduklarında yazışmayı atmayacaktım.
Valla hocam dediğiniz gibi şuanda zaten sarı site piyasası ona doğru evriliyor kimse dediğiniz fiyatların yukarısına satamaz gibi artık bende 1.1kya beyaz pro koydum satılmasını bekliyorum bakalım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,407
İsim
Diyarhan
Umarım onların elinde patlar sadece ihtiyacı olan alsın bu tarz indirimli ürünleri
O kadar dedik Kasım sonu da indirime girer diye bu kadar çok satar ürünü al sat yapmaya gerek yok. Eğer 100 tane stok olsaydı apexleri 2000 den bile satarlardı ama sadece forum 1000 den fazla apex aldı.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ajazz sayenizde 1 haftada parayı kırdı stoğu bitirdi kapattı ürünü beyler :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hediye etmek böyle olur hırsızlar öğrenin
Suan hala mouse aktif kullanıyorum.
Eğer adamlara yazmayıp o sekilde belese gelseydi gercekten rahat uyuyamazdım
Kim bilir belkide mouse bir hafta sonra bozulursa (ayrıca dongle normalde 600 tl falan idi indirimdeydi ben alırken burda konu görüp oyle almistim 120 tl falan bulursam eğer konuşmaları buraya aticam )

Amd34

80+ Silver
4 sahibinden hesabım var hepsine 1200’den apex ilanı açıcam 😂 4 rengi de koycam

Top Bottom