Darkone22
80+ Bronze
kanka o fiyat için zaten bedava o mouseProyu aldığımda kuponum yoktu 882TL cik bayıldım gıkım çıkmadı valla
kanka o fiyat için zaten bedava o mouseProyu aldığımda kuponum yoktu 882TL cik bayıldım gıkım çıkmadı valla
1 tane aldım a950 pro gelene kadar satmam.Sen satsana %100 karın var
Soru olmaz tc ve isim farklı diğer her şey aynı olabilirarkdaslar aynı hesap üzerinden 3 sipariş olmak üzere ayrı ayrı
2 klavye 1 mouse aldım gelir mi gümrükte sıkıntı olur mu
Tc ayni olsada olmaz galiba ben aldim ayni tc ayni adres ayda 5 hak var zaten öyle degilmi ?Olmaz tc ve isim farklı diğer her şey aynı olabilir
hocam aynı hesaptan 3 farklı sipariş yaptım işte sorun olmaz mı demek istedinizSoru olmaz tc ve isim farklı diğer her şey aynı olabilir
Aynen iyi ama çok daha düşük fiyata alan aldı. Bugün veya dün apex alan ve kargoya verilen var mı bugün aldığım ve 3 gün önce aldığım hala verilmedi kargoya. Satışa kapandı diye iptal olmaz dimi?kanka o fiyat için zaten bedava o mouse
çok iyi fiyat h.obu arada f75 klavyeyi bana tanımlanan özel indirim ile beyaz rengini 587 tl denk getirdim
En düşük 748TL ye alabildim ben nasıl aldınbu arada f75 klavyeyi bana tanımlanan özel indirim ile beyaz rengini 587 tl denk getirdim
Bem dun aksam 6-7 civarında aldim iptal olmadi ama kargoyada verilmediAynen iyi ama çok daha düşük fiyata alan aldı. Bugün veya dün apex alan ve kargoya verilen var mı bugün aldığım ve 3 gün önce aldığım hala verilmedi kargoya. Satışa kapandı diye iptal olmaz dimi?
Aynısını sordum olmaz dedi bilgili bi arkadaş. Zaten iptal olması mantık dışı olurduAynen iyi ama çok daha düşük fiyata alan aldı. Bugün veya dün apex alan ve kargoya verilen var mı bugün aldığım ve 3 gün önce aldığım hala verilmedi kargoya. Satışa kapandı diye iptal olmaz dimi?