fruko.gzz
80+ Silver
Hemen repleyelim4 sahibinden hesabım var hepsine 1200’den apex ilanı açıcam 4 rengi de koycam
Hemen repleyelim4 sahibinden hesabım var hepsine 1200’den apex ilanı açıcam 4 rengi de koycam
Knk herkes senin gibi değil artniyetli dolandırıcı birde buraya taktik veriyor ss atıyor neymiş mcu farklı sanki bilmiyor hırsızlığın başka boyutu la ürün gelsin bi bak sağlam mı değil mi 700’e almışsın zaten dolandırıcılığa kılıf uyduruyorlarSuan hala mouse aktif kullanıyorum.
Eğer adamlara yazmayıp o sekilde belese gelseydi gercekten rahat uyuyamazdım
Kim bilir belkide mouse bir hafta sonra bozulursa (ayrıca dongle normalde 600 tl falan idi indirimdeydi ben alırken burda konu görüp oyle almistim 120 tl falan bulursam eğer konuşmaları buraya aticam )
Böyle olması lazım adamlar halen ekstra kredi cart curt peşindeSuan hala mouse aktif kullanıyorum.
Kim bilir belkide mouse bir hafta sonra bozulursa (ayrıca dongle normalde 600 tl falan idi indirimdeydi ben alırken burda konu görüp oyle almistim 120 tl falan bulursam eğer konuşmaları buraya aticam )
HahahahaHemen repleyelim
Ajazzin sitesi varmi destek veya driver için?Suan hala mouse aktif kullanıyorum.
etmezler büyük ihtimalleBen şuan şeyden tereddüt ettim üretim durdu diye aldığım ürünü iptal etme gibi durum olurmu hiçbir ilerleme yok
Ben aliexpres üzerinden iletişime geçmiştimAjazzin sitesi varmi destek veya driver için?
Durun la kafam karıştı benim iyice ben neden delux m800 ultraya ajazz dedim ve beni neden kimse düzeltmediAjazzin sitesi varmi destek veya driver için?
Hocam ben bozuk Apex'in 1200TL'ye satılmaya çalışıldığını gördüm + En ucuz çalışan apex1.5K'dan başlıyordu en son baktığımda hatta forumda biri demişti kendisi (ya ak 820 klavyeyi yada mouse'u tam hatırlamıyorum) uygun fiyata koymuş diye satıcının biri neden bu fiyata koyuyorsun vs. vs. Diye azarlamış zavallı embesilin biriHiçbiri satamaz ki 1500tl nin 1 kuruş üstüne satamaz. Prosu olan 1000 Apexi 1200 1300 den satarlar. Bolca sahte ilan ile o piyasayı kırmak kolay hata bende sorduklarında yazışmayı atmayacaktım.
Zor değil yarın sabah 2 3 tane ilan açacağım pro 999 dan apex 1299tl den hadi bakalım daha üstüne müşteri gidiyor mu %80 kar yeter.Hocam ben bozuk Apex'in 1200TL'ye satılmaya çalışıldığını gördüm + En ucuz çalışan apex1.5K'dan başlıyordu en son baktığımda hatta forumda biri demişti kendisi (ya ak 820 klavyeyi yada mouse'u tam hatırlamıyorum) uygun fiyata koymuş diye satıcının biri neden bu fiyata koyuyorsun vs. vs. Diye azarlamış zavallı embesilin biri
Sen satsana %100 karın varZor değil yarın sabah 2 3 tane ilan açacağım pro 999 dan apex 1299tl den hadi bakalım daha üstüne müşteri gidiyor mu %80 kar yeter.