bende de öyle hocam gecikme olduğu söylendiKargosu transfer halinde ve "Picked up in temu warehouse" olarak gözüken var mı? 2 gün oldu hala uçağa yüklenmedi.
En son çine gidip kargoyu alıp gelecem.bende de öyle hocam gecikme olduğu söylendi
dostlar pembe rengi olan var mı satılık?
Ne zaman sipariş ettiniz?Benim ürün kargoya verilmiş , DHL ile geliyor , ülke içi de MNG ile gelecek. DHL ve MNG den kargo alanların durum nasıl memnun musunuz ? İkisi aynı şirket , umarım hızlı gelir
2 kasımNe zaman sipariş ettiniz?
Aynı tarihte sipariş verdik ama garip benimki hala depoda.2 kasım
Saçmalamayın adam ticaret ile uğraşıyor fatura bile kesiyor şirketi var burada ki insanlar gibi boş mu adam stoklu çalışıyor sadece Amazon değil trendyol hepsiburada gibi yerlerde bile mağazası varZamanında hk durgod klavyelerde de aynısını yapmıştı. Bu forumda satıcı satışlarda indirim konularını takip ediyor
Bizim arkadaşınki oldu bugünson satılan siyah apexlerden tedarik edilen var mı benim sipariş hala tedarik bile edilemedi?
Mng çöp.Benim ürün kargoya verilmiş , DHL ile geliyor , ülke içi de MNG ile gelecek. DHL ve MNG den kargo alanların durum nasıl memnun musunuz ? İkisi aynı şirket , umarım hızlı gelir