Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Doğukan
bende ki mouse koleksiyonunu görsen dudağın uçuklar. sadece bir mouseum olduğunu mu düşündün adnjsaddasd:kekw: bende bu mouselardan çok var. koleksiyon içinde de bunlar var. sizin taptığınız ama benim sahibi olarak eleştirdiğim ve önemsemediğim mouselar.birde uğur dündar gibi araştırıp ss atmış kafayı yersin dsakjdsa
sabahlara kadar stok yakalamak için f5 çekmediysen adımı değiştiririm koleksiyon falan diyor bi de bağırtma akşam akşam

Beytozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beytullah Yıldız
bende ki mouse koleksiyonunu görsen dudağın uçuklar. sadece bir mouseum olduğunu mu düşündün adnjsaddasd:kekw: bende bu mouselardan çok var. koleksiyon içinde de bunlar var. sizin taptığınız ama benim sahibi olarak eleştirdiğim ve önemsemediğim mouselar.birde uğur dündar gibi araştırıp ss atmış kafayı yersin dsakjdsa
tamam reis zenginsin ve mouse koleksiyonu yaptin tebrik ederiz dandik 20 dolarlik mouseumuzla mutluyuz tesekkurler bu engin bilgilerin icin

Deeps

80+
sabahlara kadar stok yakalamak için f5 çekmediysen adımı değiştiririm koleksiyon falan diyor bi de bağırtma akşam akşam
konuda tek mesajım var o da ss attığın zaten. ben senin gibi işsiz miyim de f5 çekecem ahahah :ROFLMAO: iban bekliyom 100 lira ateşlicem kantinden tost al hadi

Deeps

80+
AHAIEJWJWJWNSKENWKSJWOAHSUEHDHSJAMKPATLADIIMJSJSBWOSNSISJSI
Mesaj otomatik birleştirildi:

ASOWBAKWBAPTALLOROSBUCOCUBSKWBWJEJSJSSNSN HALA CIN MALI DIYOR AJAJHISSBDHAMKSALAGI
Bu flood arasına yazdığın küfürleri anana söylerim haberin olsun :D tanımadığın adamlara bulaşma evlat.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Doğukan
konuda tek mesajım var o da ss attığın zaten. ben senin gibi işsiz miyim de f5 çekecem ahahah :ROFLMAO: iban bekliyom 100 lira ateşlicem kantinden tost al hadi
hala chat yapıyo kafayı yersin bioyada siber güvenlik yazmış kyk bursunla tost mu alcan bana sen kıyamam

Deeps

80+
kudurun lan 20 dolarlık çin malı mouseun köleleri sizi :kekw:

Deeps

80+
hala chat yapıyo kafayı yersin bioyada siber güvenlik yazmış kyk bursunla tost mu alcan bana sen kıyamam
yazarım tabi 7 yılımı vermişim yazarım sen bionu çin kölesi yazmışsın biz bişey diyoz mu ahahdsad

Top Bottom