Çok komik amxmskanwamksalqgibende ki mouse koleksiyonunu görsen dudağın uçuklar. sadece bir mouseum olduğunu mu düşündün adnjsaddasd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turemeye bak hele
Çok komik amxmskanwamksalqgibende ki mouse koleksiyonunu görsen dudağın uçuklar. sadece bir mouseum olduğunu mu düşündün adnjsaddasd
sabahlara kadar stok yakalamak için f5 çekmediysen adımı değiştiririm koleksiyon falan diyor bi de bağırtma akşam akşambende ki mouse koleksiyonunu görsen dudağın uçuklar. sadece bir mouseum olduğunu mu düşündün adnjsaddasd bende bu mouselardan çok var. koleksiyon içinde de bunlar var. sizin taptığınız ama benim sahibi olarak eleştirdiğim ve önemsemediğim mouselar.birde uğur dündar gibi araştırıp ss atmış kafayı yersin dsakjdsa
Bende aynı tarihte aldim gümrükteAgalar bu mouse niye uçağa bindirilmedi anlamadım müşteri hizmetlerine yazsam hızlandırma felan yaparlar mı ?
tamam reis zenginsin ve mouse koleksiyonu yaptin tebrik ederiz dandik 20 dolarlik mouseumuzla mutluyuz tesekkurler bu engin bilgilerin icinbende ki mouse koleksiyonunu görsen dudağın uçuklar. sadece bir mouseum olduğunu mu düşündün adnjsaddasd bende bu mouselardan çok var. koleksiyon içinde de bunlar var. sizin taptığınız ama benim sahibi olarak eleştirdiğim ve önemsemediğim mouselar.birde uğur dündar gibi araştırıp ss atmış kafayı yersin dsakjdsa
9 kasimda sirf apex için hesap açmış amsowsnsnjewjnejesabahlara kadar stok yakalamak için f5 çekmediysen adımı değiştiririm koleksiyon falan diyor bi de bağırtma akşam akşam
konuda tek mesajım var o da ss attığın zaten. ben senin gibi işsiz miyim de f5 çekecem ahahah iban bekliyom 100 lira ateşlicem kantinden tost al hadisabahlara kadar stok yakalamak için f5 çekmediysen adımı değiştiririm koleksiyon falan diyor bi de bağırtma akşam akşam
Bu flood arasına yazdığın küfürleri anana söylerim haberin olsun tanımadığın adamlara bulaşma evlat.AHAIEJWJWJWNSKENWKSJWOAHSUEHDHSJAMKPATLADIIMJSJSBWOSNSISJSI
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASOWBAKWBAPTALLOROSBUCOCUBSKWBWJEJSJSSNSN HALA CIN MALI DIYOR AJAJHISSBDHAMKSALAGI
hala chat yapıyo kafayı yersin bioyada siber güvenlik yazmış kyk bursunla tost mu alcan bana sen kıyamamkonuda tek mesajım var o da ss attığın zaten. ben senin gibi işsiz miyim de f5 çekecem ahahah iban bekliyom 100 lira ateşlicem kantinden tost al hadi
Evlat?Bu flood arasına yazdığın küfürleri anana söylerim haberin olsun tanımadığın adamlara bulaşma evlat.
yazarım tabi 7 yılımı vermişim yazarım sen bionu çin kölesi yazmışsın biz bişey diyoz mu ahahdsadhala chat yapıyo kafayı yersin bioyada siber güvenlik yazmış kyk bursunla tost mu alcan bana sen kıyamam