BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,963
Videosu gelir miSökmeye gerek yok mouse click arasından ince hortumu sayesinde sorun olmadan sıkılıyor. Az bir şey sıkınca her iki clicke sorun kalmadı bende.
Videosu gelir miSökmeye gerek yok mouse click arasından ince hortumu sayesinde sorun olmadan sıkılıyor. Az bir şey sıkınca her iki clicke sorun kalmadı bende.
Daha ağır konuşur seni çıktığın yere sokarım evlatEvlat?
burdan uzatırım o flood içinde yazdığın küfürleri anana yediririm evlat.O kelimeyi yediririm sana cingen seni kudurmuşsun insanlar halinden mutlu az daha kudur
o sevdıgınız razer zaten tr den cekılmıs distirbitörü rezalet yanı aynısı garantı yok bılkom cok rezaletyazarım tabi 7 yılımı vermişim yazarım sen bionu çin kölesi yazmışsın biz bişey diyoz mu ahahdsad
Ağır konuşsana ckun yetiyorsaDaha ağır konuşur seni çıktığın yere sokarım evlat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
burdan uzatırım o flood içinde yazdığın küfürleri anana yediririm evlat.
razer de var kullanmıyorum. sevmiyorum da.o sevdıgınız razer zaten tr den cekılmıs distirbitörü rezalet yanı aynısı garantı yok bılkom cok rezalet
seni kafaya takarsam ağlatırım haberin olsun. k*duğum veledi seniAğır konuşsana ckun yetiyorsa
Valla anlamadım hocam kafayı yicem bunlar kargoyu mu kaybetti acabaBende aynı tarihte aldim gümrükte
yanı 20 dolarlık mouse ıle aynı ozellıklerı sunuyor kapa ceneni uzaklasrazer de var kullanmıyorum. sevmiyorum da.
Nasıl yani hocam ?Normal bu arada çok taymayın bunları.
Reis durum guncellenmemistir desteğe yaz guncellerValla anlamadım hocam kafayı yicem bunlar kargoyu mu kaybetti acaba
sana fikrini soran oldu mu lale.yanı 20 dolarlık mouse ıle aynı ozellıklerı sunuyor kapa ceneni uzaklas
Websiteden değil uygulama ile test yap. https://www.xbitlabs.com/live-polling-rate-testing/ Buradaki konuda programı paylaşmışlar.mouse bende en fazla 2khz de çalışıyor 8khz seçmeme rağmen. Bunu nasıl düzeltebiliriz?