Gurkanpiro
80+ Platinum
yav kes cenenı uzaklas marka fanboylugu yapıp durma lalesana fikrini soran oldu mu lale.
yav kes cenenı uzaklas marka fanboylugu yapıp durma lalesana fikrini soran oldu mu lale.
marka verdim mi kezban. daha yazdığımı okumuyorsunyav kes cenenı uzaklas marka fanboylugu yapıp durma lale
razerım var dıyosun ya superzeka hadı uzaklas naş naşmarka verdim mi kezban. daha yazdığımı okumuyorsun
Küfür etme kulaklarini cinlatmasinlar kuduruk seniseni kafaya takarsam ağlatırım haberin olsun. k*duğum veledi seni
kes lan pavyon güzeli seni. yukarda ana avrat küfür ederken düşünecektin onu. Seni ağlatıcam ama bekle sen.Küfür etme kulaklarini cinlatmasinlar kuduruk seni
Ana avrat?kes lan pavyon güzeli seni. yukarda ana avrat küfür ederken düşünecektin onu. Seni ağlatıcam ama bekle sen.
Saldim şimdi allah bunun yanindakilere sabır versincevap verip boşa uzatmayın konu uzamasın eleman problemli zaten belli
Kendini bir şey sanıyor milletin 1-2 zevki var ucuza özellikleri iyi fare bulmuşuz laf atıyor çok takmaya gerek yok.cevap verip boşa uzatmayın konu uzamasın eleman problemli zaten belli
Adam ban yemiş.Destekle iletişime geçtim adamlar rötar yapmış diyor başka bir şey demiyorReis durum guncellenmemistir desteğe yaz gunceller
Normal hocam çok takmayın bende de böyle kalmıştı bir şekilde gelir.Adam ban yemiş.Destekle iletişime geçtim adamlar rötar yapmış diyor başka bir şey demiyor
Benimki bile geçti sizinki nerede .Alıntıyı görüntüle
aula klavye...
kaybettilerde söylemiyolar gibiNormal hocam çok takmayın bende de böyle kalmıştı bir şekilde gelir.
Alıntıyı görüntüle
Benimki bile geçti sizinki nerede .
Bana da öyle geliyor her türlü 30 günün sonunda anlaşılır.kaybettilerde söylemiyolar gibi