Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Selam arkdaşalar, bana gelen ürün sanki daha önce açılmış gibi. Üstünde 2 tur koruma bandı vardı, bu tarz bir olaya denk gelen oldu mu ? Resmini atmıyorum çünkü bazı ****ları iade için kullanacaktır. Bunlar yüzünden Temu'dan geçen sefer alışveriş yaptığım en az 3-4 mağaza Türkiye'ye gönderimi kapatmış. Zamanla hepsi yavaş yavaş kapatacaktır Aliexpress gibi.

Birde mouse için bu programı mı kuracağız ?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Yağız Berk Özel
Selam arkdaşalar, bana gelen ürün sanki daha önce açılmış gibi. Üstünde 2 tur koruma bandı vardı, bu tarz bir olaya denk gelen oldu mu ? Resmini atmıyorum çünkü bazı ****ları iade için kullanacaktır. Bunlar yüzünden Temu'dan geçen sefer alışveriş yaptığım en az 3-4 mağaza Türkiye'ye gönderimi kapatmış. Zamanla hepsi yavaş yavaş kapatacaktır Aliexpress gibi.

Birde mouse için bu programı mı kuracağız ?

Kutunun durumu iadeyi etkilemiyor hocam benim Ajazz Ak820 Max'ın kendi kutusu aşırı ezilmiş ve kesilmiş geldi bi halt yapmadılar tek dert ettikleri şey ürünün durumu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Kutunun durumu iadeyi etkilemiyor hocam benim Ajazz Ak820 Max'ın kendi kutusu aşırı ezilmiş ve kesilmiş geldi bi halt yapmadılar tek dert ettikleri şey ürünün durumu.
İade etmeyi düşünmüyorum hocam, yeni açtım çok hoşuma gitti ama eğer açılıp iade edildiyse acaba bir sorun mu oldu diye endişelendim.

aras114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Aras Danyildiz
Screenshot_20241111_194447_Temu.png

imdat kargo kayip
Mesaj otomatik birleştirildi:

papağan gibi aynı şeyi diyip duruyolar zaten
aynisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Venom Snake
Benim mouse da geldi arkadaşlar. Driverını kurcalamadım daha. Güzel gözüküyor. Mavi ama gıcırdama da pek hissedemedim.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Şu konuya yardımcı olacak var mı ya dımdızlak kaldım.

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Benim mouse da geldi arkadaşlar. Driverını kurcalamadım daha. Güzel gözüküyor. Mavi ama gıcırdama da pek hissedemedim.
Hocam MNG kargo ile mi geldi geldiyse saat kaçta geldi? Sabah 11de dağıtıma çıktı ortalıkta yok.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
harbi la derde düşmeyin 27 ekimde verdiğim sipariş daha gümrükten geçmedi

Top Bottom