❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Selam arkdaşalar, bana gelen ürün sanki daha önce açılmış gibi. Üstünde 2 tur koruma bandı vardı, bu tarz bir olaya denk gelen oldu mu ? Resmini atmıyorum çünkü bazı ****ları iade için kullanacaktır. Bunlar yüzünden Temu'dan geçen sefer alışveriş yaptığım en az 3-4 mağaza Türkiye'ye gönderimi kapatmış. Zamanla hepsi yavaş yavaş kapatacaktır Aliexpress gibi.

Birde mouse için bu programı mı kuracağız ?

Selam arkdaşalar, bana gelen ürün sanki daha önce açılmış gibi. Üstünde 2 tur koruma bandı vardı, bu tarz bir olaya denk gelen oldu mu ? Resmini atmıyorum çünkü bazı ****ları iade için kullanacaktır. Bunlar yüzünden Temu'dan geçen sefer alışveriş yaptığım en az 3-4 mağaza Türkiye'ye gönderimi kapatmış. Zamanla hepsi yavaş yavaş kapatacaktır Aliexpress gibi.

Birde mouse için bu programı mı kuracağız ?

Kutunun durumu iadeyi etkilemiyor hocam benim Ajazz Ak820 Max'ın kendi kutusu aşırı ezilmiş ve kesilmiş geldi bi halt yapmadılar tek dert ettikleri şey ürünün durumu.

Kutunun durumu iadeyi etkilemiyor hocam benim Ajazz Ak820 Max'ın kendi kutusu aşırı ezilmiş ve kesilmiş geldi bi halt yapmadılar tek dert ettikleri şey ürünün durumu.
İade etmeyi düşünmüyorum hocam, yeni açtım çok hoşuma gitti ama eğer açılıp iade edildiyse acaba bir sorun mu oldu diye endişelendim.

Screenshot_20241111_194447_Temu.png

imdat kargo kayip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

papağan gibi aynı şeyi diyip duruyolar zaten
aynisi

Benim mouse da geldi arkadaşlar. Driverını kurcalamadım daha. Güzel gözüküyor. Mavi ama gıcırdama da pek hissedemedim.

Şu konuya yardımcı olacak var mı ya dımdızlak kaldım.

harbi la derde düşmeyin 27 ekimde verdiğim sipariş daha gümrükten geçmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,311
Üyeler
184,141
Son üye
EnesKıran
Geri