quartle
80+ Gold
cehennem press yapıyom desteğe sürekliBana da öyle geliyor her türlü 30 günün sonunda anlaşılır.
cehennem press yapıyom desteğe sürekliBana da öyle geliyor her türlü 30 günün sonunda anlaşılır.
Adamları darlaması güzel oluyorcehennem press yapıyom desteğe sürekli
papağan gibi aynı şeyi diyip duruyolar zatenAdamları darlaması güzel oluyor.
Kutunun durumu iadeyi etkilemiyor hocam benim Ajazz Ak820 Max'ın kendi kutusu aşırı ezilmiş ve kesilmiş geldi bi halt yapmadılar tek dert ettikleri şey ürünün durumu.Selam arkdaşalar, bana gelen ürün sanki daha önce açılmış gibi. Üstünde 2 tur koruma bandı vardı, bu tarz bir olaya denk gelen oldu mu ? Resmini atmıyorum çünkü bazı ****ları iade için kullanacaktır. Bunlar yüzünden Temu'dan geçen sefer alışveriş yaptığım en az 3-4 mağaza Türkiye'ye gönderimi kapatmış. Zamanla hepsi yavaş yavaş kapatacaktır Aliexpress gibi.
Birde mouse için bu programı mı kuracağız ?
İade etmeyi düşünmüyorum hocam, yeni açtım çok hoşuma gitti ama eğer açılıp iade edildiyse acaba bir sorun mu oldu diye endişelendim.Kutunun durumu iadeyi etkilemiyor hocam benim Ajazz Ak820 Max'ın kendi kutusu aşırı ezilmiş ve kesilmiş geldi bi halt yapmadılar tek dert ettikleri şey ürünün durumu.
Alıntıyı görüntüle
aula klavye...
aynisipapağan gibi aynı şeyi diyip duruyolar zaten
Hocam MNG kargo ile mi geldi geldiyse saat kaçta geldi? Sabah 11de dağıtıma çıktı ortalıkta yok.Benim mouse da geldi arkadaşlar. Driverını kurcalamadım daha. Güzel gözüküyor. Mavi ama gıcırdama da pek hissedemedim.
Çağrı ağlama lenn benimde durum aynı 3 kasımdan beri yokpapağan gibi aynı şeyi diyip duruyolar zaten