Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Deeps

80+
aldığın ürünler amerikada mı üretiliyor :kekw:
200 euroluk razer viper v3 pro çin maliymis alinmaz çöp
PHELGDŞJDŞFPUDĞUR9UDUDÜDJDĞRJĞRĞUDĞUDĞUDİYRG9I8UDOYFYDP5EİIR9UD ÖMRÜ HAYATIMDA BU KADAR GÜLMEDİM BEE
Çinlinin ürettiği mouse allahtan çok tapmak ? ahahha 791 sayfa sadece çin malı mouse hakkında değil insanları hakkında da konuşuluyormuş :D ne sanıyordunuz lan alman malı falan mı ?
1731340841042.png
1731340831806.png

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Doğukan
Çinlinin ürettiği mouse allahtan çok tapmak ? ahahha 791 sayfa sadece çin malı mouse hakkında değil insanları hakkında da konuşuluyormuş :D
kafaya bak sene 2010 değil la çıkın şu kafadan çin malı diye dandik olmuyor babandan falan mı duyuyon bunları anlamadım alamadıysan söyle uygundan vereyim bir tanesini böyle delirmeye gerek yok

Deeps

80+
kafaya bak sene 2010 değil la çıkın şu kafadan çin malı diye dandik olmuyor babandan falan mı duyuyon bunları anlamadım alamadıysan söyle uygundan vereyim bir tanesini böyle delirmeye gerek yok
olm benim kullandığım mouse sizin taptığınız 20 dolarlık teneke mouselardan değil. kullandığım mousu alabilirsin ama paran yeterse tabi. 5k şu an fiyatı :D ki 20 dolarlık mouse alsam yeni gelin gibi sarılmam az utanırım lan :D

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Doğukan
olm benim kullandığım mouse sizin taptığınız 20 dolarlık teneke mouselardan değil. kullandığım mousu alabilirsin ama paran yeterse tabi. 5k şu an fiyatı :D
superlight falan kullanıyorsan kahkaha atarım la

Deeps

80+
superlight falan kullanıyorsan kahkaha atarım la
Bak bak kafaya bak dünyayı sadece oyunculardan ibaret mouseları da oyuncu mouselarından ibaret gören bi kafa. iban atta bi 100 lira ateşleyim kantinden tost al kendine ajksdnsad:ROFLMAO:

Dambıldor

80+ Silver
olm benim kullandığım mouse sizin taptığınız 20 dolarlık teneke mouselardan değil. kullandığım mousu alabilirsin ama paran yeterse tabi. 5k şu an fiyatı :D ki 20 dolarlık mouse alsam yeni gelin gibi sarılmam az utanırım lan :D
Bu 30-50 mesajli garip garip takilan elemanlar çıktı piyasaya bugün 2. oldu bu çok şaşırtmıyor

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Yağız Berk Özel
Bak bak kafaya bak dünyayı sadece oyunculardan ibaret mouseları da oyuncu mouselarından ibaret gören bi kafa. iban atta bi 100 lira ateşleyim kantinden tost al kendine ajksdnsad:ROFLMAO:
Sen de ne boş yaptın tamam en iyi fare senin hadi köyüne.

Deeps

80+
Alıntıyı görüntüle
''çin malı mouse kanzi anlarsın ya''
bende ki mouse koleksiyonunu görsen dudağın uçuklar. sadece bir mouseum olduğunu mu düşündün adnjsaddasd:kekw: bende bu mouselardan çok var. koleksiyon içinde de bunlar var. sizin taptığınız ama benim sahibi olarak eleştirdiğim ve önemsemediğim mouselar.birde uğur dündar gibi araştırıp ss atmış kafayı yersin dsakjdsa

Top Bottom