Kaça bırakırsınız acaba?Turuncu var yararsa
Kaça bırakırsınız acaba?Turuncu var yararsa
1250 ye sattımKaça bırakırsınız acaba?
kaçmış...1250 ye sattım
Nasip daha ucuza bulursunuz belkikaçmış...
1 haftadır arıyorum neredeyse, temu siparişimi kafasına göre iptal ettiği için 1600 1700e falan satıyorlar o kadar da vermek istemiyorum mouse da yok elimde adam akıllı napcam bilmiyorumNasip daha ucuza bulursunuz belki
1250 ye var ilan sarı sitede1 haftadır arıyorum neredeyse, temu siparişimi kafasına göre iptal ettiği için 1600 1700e falan satıyorlar o kadar da vermek istemiyorum mouse da yok elimde adam akıllı napcam bilmiyorum
Dareu a950 pro vardi bendede bunu aldiydim bide sepete takılmamak için 2 tane aldiydim birini sattım birinide deniyecegim1 haftadır arıyorum neredeyse, temu siparişimi kafasına göre iptal ettiği için 1600 1700e falan satıyorlar o kadar da vermek istemiyorum mouse da yok elimde adam akıllı napcam bilmiyorum
Param güvende kesintisiyle 1400e geliyor o da napsam bilemedim1250 ye var ilan sarı sitede
yine bir kargo masrafı olacak sonuçta satıcının üstleneceğini sanmam onu, haklı olarakanlaşıp havale ve kargo yapabilirsiniz
Bana da %20 indirim verdiler.Benim apexe adamlar özel temsilci atayacaklarmis 4gundur uçağa verilmedi diye Allah bilir noldu bu kargoya bide %20 indirim verdiler bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temsilci 24 saat içerisinde iletisime geçecekmis benle bakalım naptilar kargoyu essek herifler
Hocam sizde siyah apex aldıysanız kargo haraketlerinizi atarmisiniz bir karşılaştırayım diye.Ben para iadesi istemiyorum zaten ucuza almışım apexi 373tlye vergisiz aldım bide siyah mouseu versinler yeterBana da %20 indirim verdiler.
15 gün içerisinde güncelleme olmazsa para iadesi yapılacak ve 15 günden sonra ürün size gelirse geri göndermenize gerek yok dediler