slm.ycl02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,604
Bende sizinkiyle aynı olan da var klavye almıştım. O da duruyor sizinki gibi.Alıntıyı görüntüle
benimki duruyor hala.
Bende sizinkiyle aynı olan da var klavye almıştım. O da duruyor sizinki gibi.Alıntıyı görüntüle
benimki duruyor hala.
hocam ben apex almıştım bekliyor. 2 3 gün sonra aulayı aldım o geçti gümrükten 1 günde, ertesi günde elime ulaştı klavye.Bende sizinkiyle aynı olan da var klavye almıştım. O da duruyor sizinki gibi.
Benim apex dün geçti 4 kasımdan beri ölüydü. Klavyeye bakacağız demekki sorun olmuyor eninde sonunda geçecek.hocam ben apex almıştım bekliyor. 2 3 gün sonra aulayı aldım o geçti gümrükten 1 günde, ertesi günde elime ulaştı klavye.
benimki de bu şekilde duruyo hocam napcam anlamadımBunların mantığını anlamıyorum ben adamların kargosu uçaktan indikten 1 dk sonra gümrüğe vermişler ertesi gün çıkmış benimki neden 2 gündür hava alanında bekliyor darlıyıcam bu temuyu
Siyah apex aldim ve bugün güncellendi gümrukten 1 günde geçmişSiyah apexleri baya bekleticekler sanırım öncekiler öyleyse
benim mavi de tufaya düşmüş hocam kaç gündür gümrükteSiyah apexleri baya bekleticekler sanırım öncekiler öyleyse
hayırlı olsun hocam sağlam gelir inşallahSiyah apex aldim ve bugün güncellendi gümrukten 1 günde geçmiş
Ben siyah aldim 1 günde geçtibenim mavi de tufaya düşmüş hocam kaç gündür gümrükte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayırlı olsun hocam sağlam gelir inşallah
Sağolun hocam sizinkidebenim mavi de tufaya düşmüş hocam kaç gündür gümrükte
hayırlı olsun hocam sağlam gelir inşallah
Umarim benimki daha güncellenmemistir diyelim o zamanBen siyah aldim 1 günde geçti
Alıntıyı görüntüle
Sağolun hocam sizinkide
Hocam desteğe yazin güncelleme yaparUmarim benimki daha güncellenmemistir diyelim o zaman![]()
Hocam şuanda sizinki gümrükte gümrükleme islemleri yapılıyor dert etmeyinbenimki de bu şekilde duruyo hocam napcam anlamadım Alıntıyı görüntüle
3 gün uçtu gözüktü bu arada
evet hocam da 2 kasımda sipariş verdim 10 günde anca gitti gümrüğe f75 7 günde geldi elimeHocam şuanda sizinki gümrükte gümrükleme islemleri yapılıyor dert etmeyin