desteğe yaz dostum eksik ürün gönderildi diye yardımcı olurlarçıkmadı
desteğe yaz dostum eksik ürün gönderildi diye yardımcı olurlarçıkmadı
teşekkür ederimdesteğe yaz dostum eksik ürün gönderildi diye yardımcı olurlar
Bu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
Alıntıyı görüntüle
Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.
Aulaya 1200-1000 arası apex için 1.5k yeterlidir hocam bence apexin rengi hangisi ?Gelirse Apex+aulaf 75 i 2500 den satsam normal mi
Mavi 2 sini birlikte satmayı düşünüyorum. Vatan dan kasa aldım. O paranın ustene biraz koyup monitör bakıcamAulaya 1200-1000 arası apex için 1.5k yeterlidir hocam bence apexin rengi hangisi ?
2sini birlikte satmanız biraz zor olabilir hocam sonuçta klavye ile mousea aynı anda ihtiyacı olan birin bulmak zor ayrı ayrı satın daha rahat olur apex için 1.6k diyin 1.5kya pazarlık yaparsınız aula için bilemiyorum aula için niyeyse çok ayrı bir düşmanlık var gibi sahibinden ilanlarında o yüzden 1000tl veya 1100 yeterli benceMavi 2 sini birlikte satmayı düşünüyorum. Vatan dan kasa aldım. O paranın ustene biraz koyup monitör bakıcam
kargoya teslim edilmemiş daha kargonun eline geçince gelicek o sayfaAlıntıyı görüntülearkadaşlar selam, gümrükten geçti fakat kargo firmasının sayfasına numarayı yazdığımda gözükmüyor. Müşteri hizmetleri de düzgün cevap veremiyor bilen var mı