Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Tuğra

murat501

80+
Bu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
Alıntıyı görüntüle
Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.

Benim üründe geldi aynı bu şekilde 2 kez etiketlenmiş fakat içindeki ürünlerde kullanılmış gibi bir iz yada vidalarda herhangi bir deforme yoktur. Muhtemelen dediğiniz gibi tekrardan düzeltilip gönderildi denemedim daha çalışıyordur muhtemelen benim ürün Turuncu renk

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Tuğra
beyler 800 sayfa okumaya üşendim yazılımını biri salabilirmi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Mavi 2 sini birlikte satmayı düşünüyorum. Vatan dan kasa aldım. O paranın ustene biraz koyup monitör bakıcam
2sini birlikte satmanız biraz zor olabilir hocam sonuçta klavye ile mousea aynı anda ihtiyacı olan birin bulmak zor ayrı ayrı satın daha rahat olur apex için 1.6k diyin 1.5kya pazarlık yaparsınız aula için bilemiyorum aula için niyeyse çok ayrı bir düşmanlık var gibi sahibinden ilanlarında o yüzden 1000tl veya 1100 yeterli bence

Tritient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut
1000032952.jpg
arkadaşlar selam, gümrükten geçti fakat kargo firmasının sayfasına numarayı yazdığımda gözükmüyor. Müşteri hizmetleri de düzgün cevap veremiyor 😄 bilen var mı

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
1

yaman..k

80+ Silver
Şu müşteri hizmetlerini nasıl hızlıdan kapatabiliyoruz ? bazıları yazmayı bilmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,342
Son üye
Hseyn24
Top Bottom