Ayın 3unde verdim 1 günde gümrükten geçmiş dun bugün kargo verilirmi acabaYok mavi apex ayın 1 inde vermiştim daha yeni geçti gümrükten çok yavaştı benimki
Ayın 3unde verdim 1 günde gümrükten geçmiş dun bugün kargo verilirmi acabaYok mavi apex ayın 1 inde vermiştim daha yeni geçti gümrükten çok yavaştı benimki
Ürün elime iyi şekilde ulaşırsa sıkıntı çıkarma ise iade almayı düşünmüyorum ama benYok mavi apex ayın 1 inde vermiştim daha yeni geçti gümrükten çok yavaştı benimki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son olarakda legal mi yada illegalmi bilmiyorum o tartışılır ama sonuçta ürün kullanılmış oluyor eğer iki kere bantlanmış ise başka bir forumda gördum desteğe yazınca iade yapıyorlarmış
Bugün verileceğini zannetmiyorum bence ikimizinkide yarın verilirAyın 3unde verdim 1 günde gümrükten geçmiş dun bugün kargo verilirmi acaba
Yarın verilir umarım verilirse 1 günde gelirÜrün elime iyi şekilde ulaşırsa sıkıntı çıkarma ise iade almayı düşünmüyorum ama ben
Bugün verileceğini zannetmiyorum bence ikimizinkide yarın verilir
Birde eline ulaşan kişilere sormak istiyorum hepinizde kutu iki keremi bantlanmıştı
sen alamadın mıulan bı denk getırmedık sunu
yok denk getıremedımsen alamadın mı
:/ tüh be inşallah bidaha geliryok denk getıremedım
2 Kasımda aldım.Ne zaman almıştınız hocam ? 2 Kasım' da almıştım ben, hala gelmedi.
Kral gümrükleme bitince kac günde kargoya verdiler
Kral gümrükten gecince kac günde kargoya verdiler seninkini
Mouse güzel ya ben beğendim tek sorun 2kda da 8k da da arada bir drop girdiriyor fps düşüklüğü yok ani drop yiyorum.2 Kasımda aldım.
Reis eline bugün geldi dimi2 Kasımda aldım.
Alıntıyı görüntüle
Mouse güzel ya ben beğendim tek sorun 2kda da 8k da da arada bir drop girdiriyor fps düşüklüğü yok ani drop yiyorum.
Evet bugün elime ulaştı dün kurye yetiştiremedi yoksa pazartesi elimdeydi.Reis eline bugün geldi dimi
Reis ozele bakar misinEvet bugün elime ulaştı dün kurye yetiştiremedi yoksa pazartesi elimdeydi.