Bende hiç bir sorun yok gıcırtı vs.mouse geldi elime gicirti sorunu var gercekten de mavi renk
Bende hiç bir sorun yok gıcırtı vs.mouse geldi elime gicirti sorunu var gercekten de mavi renk
konu sahibi yazılımının linkini eklese keşke beyler var mı software linki
teşekkürler bir soru daha sorcağım 8k testte vermiyor max 4k veriyor ayrıca bir ayar var mı ya da koşul
ıslemcı nedır belkı ondandırteşekkürler bir soru daha sorcağım 8k testte vermiyor max 4k veriyor ayrıca bir ayar var mı ya da koşul
12700fıslemcı nedır belkı ondandır
desteklemesı gerek uygulamadan felan ayarlamak gerek12700f
sarj ettıgın kısım varya onun ıcıne gomulubu mouseda dongle varmı yoksa sadece bluetooth lumu ?
Eğer iki kere bantlanmış ise bence hakkınız varBenim turuncuda da dongle kapağı var. Gıcırtı olayında bir bilgim yok ancak metal ağırlıkla kablosuz çekmeme sorunu yaşayıp sonra çıkarınca çözenler vardı internette. Onlarda metal çipin üstüne değiyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilemiyorum hocam. Etik midir değil midir. Sizce yazmalı mıyım?
yani ordan cıkarıp kasaya takabılıyoruz dımısarj ettıgın kısım varya onun ıcıne gomulu
hocam benim işlemci de r5 5600 sorun yaşar mıyım? daha gelmedi üründesteklemesı gerek uygulamadan felan ayarlamak gerek
hayır yapamıyorsunyani ordan cıkarıp kasaya takabılıyoruz dımı
8k da ıllakı kayıp olacaktırhocam benim işlemci de r5 5600 sorun yaşar mıyım? daha gelmedi ürün