Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Beytozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beytullah Yıldız
mouse geldi elime gicirti sorunu var gercekten de mavi renk

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmed emin Tosun
Hocam benim siyah apex de durum böyle tahmini kaç güne elime ulaşır?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-12 171354.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-12 171354.png
    54.5 KB · Hit: 63

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Benimde durum böyle bekliyoruz.

Ekler

• 1731420917345.png
    1731420917345.png
    46.6 KB · Hit: 49
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Benim üründe geldi aynı bu şekilde 2 kez etiketlenmiş fakat içindeki ürünlerde kullanılmış gibi bir iz yada vidalarda herhangi bir deforme yoktur. Muhtemelen dediğiniz gibi tekrardan düzeltilip gönderildi denemedim daha çalışıyordur muhtemelen benim ürün Turuncu renk
Benimki de turuncu renk. Hiçbir kullanılma ibaresi yoktu dediğiniz gibi. Her türlü çok güzel ürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
hakan yagar
WD40 deyenen var mı gerçekten gıcırtı sorununu çözüyor mu lol oynanmıyor ötüp duruyor mouse

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Bu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
Alıntıyı görüntüle
Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.
hocam şu an benim elimde de mavi ve pembe apex onun haricinde pro modeli var kutu izleri bende de mevcut. Pembe olanın alt tarafında 2.4 ghz dongle kapağı yok lakin mavi olanda var. Ayrıca 159 pro olanda da kapak yok galiba pembe ve pro olan model daha yeni üretim ve 159 pronun dongleı, ekranı olmaması ve daha küçük boyutta olmasına rağmen diğerlerine göre daha ağır acaba bu metal ağırlık pro modelinden çıkarılmamış olabilir mi ? gıcırtı problemi ise mavi apexin en sağ tarafından bastırınca hafif geliyor ama pembe modelinde yok. Bu arada pembe dediğime bakmayın nerdeyse kremsi beyaz gibi bir rengi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
hocam şu an benim elimde de mavi ve pembe apex onun haricinde pro modeli var kutu izleri bende de mevcut. Pembe olanın alt tarafında 2.4 ghz dongle kapağı yok lakin mavi olanda var. Ayrıca 159 pro olanda da kapak yok galiba pembe ve pro olan model daha yeni üretim ve 159 pronun dongleı, ekranı olmaması ve daha küçük boyutta olmasına rağmen diğerlerine göre daha ağır acaba bu metal ağırlık pro modelinden çıkarılmamış olabilir mi ? gıcırtı problemi ise mavi apexin en sağ tarafından bastırınca hafif geliyor ama pembe modelinde yok. Bu arada pembe dediğime bakmayın nerdeyse kremsi beyaz gibi bir rengi var.
Benim turuncuda da dongle kapağı var. Gıcırtı olayında bir bilgim yok ancak metal ağırlıkla kablosuz çekmeme sorunu yaşayıp sonra çıkarınca çözenler vardı internette. Onlarda metal çipin üstüne değiyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mavi apex ayın 1 inde vermiştim daha yeni geçti gümrükten çok yavaştı benimki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarakda legal mi yada illegalmi bilmiyorum o tartışılır ama sonuçta ürün kullanılmış oluyor eğer iki kere bantlanmış ise başka bir forumda gördum desteğe yazınca iade yapıyorlarmış
Bilemiyorum hocam. Etik midir değil midir. Sizce yazmalı mıyım?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Benim turuncuda da dongle kapağı var. Gıcırtı olayında bir bilgim yok ancak metal ağırlıkla kablosuz çekmeme sorunu yaşayıp sonra çıkarınca çözenler vardı internette. Onlarda metal çipin üstüne değiyormuş.
valla hocam prodaki dongle daha küçük olmasına rağmen daha ağır ama herhangi bir sorun yaşamadım en azından masaüstünde ya da 8000 hz testi yaparken. yine de içini açıp baksam mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
valla hocam prodaki dongle daha küçük olmasına rağmen daha ağır ama herhangi bir sorun yaşamadım en azından masaüstünde ya da 8000 hz testi yaparken. yine de içini açıp baksam mı ?
Sorun yoksa gerek yoktur bence hocam. Sorun yaşayanlarda metal kısım çipe değiyormuş. Herhalde kısa devre falan yapıyor olsa gerek. Çalışan bir şeyi kendi haline bırakmak en iyisi.

Top Bottom