Benimki de turuncu renk. Hiçbir kullanılma ibaresi yoktu dediğiniz gibi. Her türlü çok güzel ürün.Benim üründe geldi aynı bu şekilde 2 kez etiketlenmiş fakat içindeki ürünlerde kullanılmış gibi bir iz yada vidalarda herhangi bir deforme yoktur. Muhtemelen dediğiniz gibi tekrardan düzeltilip gönderildi denemedim daha çalışıyordur muhtemelen benim ürün Turuncu renk
Hocam aj159 pro mu aldınız ?Ben ürünü çok beğendim, skatez harici bir kusurunu da göremedim. Paylaşanlara teşekkür ederim.
hocam şu an benim elimde de mavi ve pembe apex onun haricinde pro modeli var kutu izleri bende de mevcut. Pembe olanın alt tarafında 2.4 ghz dongle kapağı yok lakin mavi olanda var. Ayrıca 159 pro olanda da kapak yok galiba pembe ve pro olan model daha yeni üretim ve 159 pronun dongleı, ekranı olmaması ve daha küçük boyutta olmasına rağmen diğerlerine göre daha ağır acaba bu metal ağırlık pro modelinden çıkarılmamış olabilir mi ? gıcırtı problemi ise mavi apexin en sağ tarafından bastırınca hafif geliyor ama pembe modelinde yok. Bu arada pembe dediğime bakmayın nerdeyse kremsi beyaz gibi bir rengi var.Bu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
Alıntıyı görüntüle
Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.
Benim turuncuda da dongle kapağı var. Gıcırtı olayında bir bilgim yok ancak metal ağırlıkla kablosuz çekmeme sorunu yaşayıp sonra çıkarınca çözenler vardı internette. Onlarda metal çipin üstüne değiyormuş.hocam şu an benim elimde de mavi ve pembe apex onun haricinde pro modeli var kutu izleri bende de mevcut. Pembe olanın alt tarafında 2.4 ghz dongle kapağı yok lakin mavi olanda var. Ayrıca 159 pro olanda da kapak yok galiba pembe ve pro olan model daha yeni üretim ve 159 pronun dongleı, ekranı olmaması ve daha küçük boyutta olmasına rağmen diğerlerine göre daha ağır acaba bu metal ağırlık pro modelinden çıkarılmamış olabilir mi ? gıcırtı problemi ise mavi apexin en sağ tarafından bastırınca hafif geliyor ama pembe modelinde yok. Bu arada pembe dediğime bakmayın nerdeyse kremsi beyaz gibi bir rengi var.
Bilemiyorum hocam. Etik midir değil midir. Sizce yazmalı mıyım?Yok mavi apex ayın 1 inde vermiştim daha yeni geçti gümrükten çok yavaştı benimki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son olarakda legal mi yada illegalmi bilmiyorum o tartışılır ama sonuçta ürün kullanılmış oluyor eğer iki kere bantlanmış ise başka bir forumda gördum desteğe yazınca iade yapıyorlarmış
valla hocam prodaki dongle daha küçük olmasına rağmen daha ağır ama herhangi bir sorun yaşamadım en azından masaüstünde ya da 8000 hz testi yaparken. yine de içini açıp baksam mı ?Benim turuncuda da dongle kapağı var. Gıcırtı olayında bir bilgim yok ancak metal ağırlıkla kablosuz çekmeme sorunu yaşayıp sonra çıkarınca çözenler vardı internette. Onlarda metal çipin üstüne değiyormuş.
Sorun yoksa gerek yoktur bence hocam. Sorun yaşayanlarda metal kısım çipe değiyormuş. Herhalde kısa devre falan yapıyor olsa gerek. Çalışan bir şeyi kendi haline bırakmak en iyisi.valla hocam prodaki dongle daha küçük olmasına rağmen daha ağır ama herhangi bir sorun yaşamadım en azından masaüstünde ya da 8000 hz testi yaparken. yine de içini açıp baksam mı ?
haklısınız hocam ellemiyorum o halde.Sorun yoksa gerek yoktur bence hocam. Sorun yaşayanlarda metal kısım çipe değiyormuş. Herhalde kısa devre falan yapıyor olsa gerek. Çalışan bir şeyi kendi haline bırakmak en iyisi.