❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

1 haftadır arıyorum neredeyse, temu siparişimi kafasına göre iptal ettiği için :D 1600 1700e falan satıyorlar o kadar da vermek istemiyorum mouse da yok elimde adam akıllı napcam bilmiyorum
1250 ye var ilan sarı sitede

1 haftadır arıyorum neredeyse, temu siparişimi kafasına göre iptal ettiği için :D 1600 1700e falan satıyorlar o kadar da vermek istemiyorum mouse da yok elimde adam akıllı napcam bilmiyorum
Dareu a950 pro vardi bendede bunu aldiydim bide sepete takılmamak için 2 tane aldiydim birini sattım birinide deniyecegim

Benim apexe adamlar özel temsilci atayacaklarmis 4gundur uçağa verilmedi diye Allah bilir noldu bu kargoya bide %20 indirim verdiler bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temsilci 24 saat içerisinde iletisime geçecekmis benle bakalım naptilar kargoyu essek herifler

Valla sinirden uykum kaçtı kafayı yicem :D

Ekler

• Screenshot_2024-11-12-01-16-15-084_com.einnovation.temu-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-12-01-16-15-084_com.einnovation.temu-edit.jpg
    306.3 KB · Hit: 79
Son düzenleme:
Benim apexe adamlar özel temsilci atayacaklarmis 4gundur uçağa verilmedi diye Allah bilir noldu bu kargoya bide %20 indirim verdiler bakalım.

Temsilci 24 saat içerisinde iletisime geçecekmis benle bakalım naptilar kargoyu essek herifler
Bana da %20 indirim verdiler.
15 gün içerisinde güncelleme olmazsa para iadesi yapılacak ve 15 günden sonra ürün size gelirse geri göndermenize gerek yok dediler

Bana da %20 indirim verdiler.
15 gün içerisinde güncelleme olmazsa para iadesi yapılacak ve 15 günden sonra ürün size gelirse geri göndermenize gerek yok dediler
Hocam sizde siyah apex aldıysanız kargo haraketlerinizi atarmisiniz bir karşılaştırayım diye.Ben para iadesi istemiyorum zaten ucuza almışım apexi 373tlye vergisiz aldım bide siyah mouseu versinler yeter

Geri