dsasddasdas 2k sattım knka aynen abartı fiyatAlan aldı zaten insanları kandirmayin 1500 çok abartı fiyat
8Khz, 3 bağlantı modu, istaston, 3395 sensör... Bunlar ne kadar pahalı haberin yok herhalde Aula ile alirsan + destekten kupon alirsan 350TL'ye alabiliyorsun. TR'de bu şekil fareler 2500 falandır tahminen.Bu mouseun bu kadar abartılacak ne özelliği var anlamadım. Logitech g502 den ıyimi bu şimdi
Başkan çok anlamam mouse özelliklerinden o kadar makro kullanıyorum genelde bu kadar sensör olması ne gibi artı katabilir ki onu çözemedim8Khz, 3 bağlantı modu, istaston, 3395 sensör... Bunlar ne kadar pahalı haberin yok herhalde Aula ile alirsan + destekten kupon alirsan 350TL'ye alabiliyorsun. TR'de bu şekil fareler 2500 falandır tahminen.
Malzeme kalitesi, sağlamlık olarak 502 yıkar ama bu fiyata bu sensör, 8k, kablosuz zor bulunurBu mouseun bu kadar abartılacak ne özelliği var anlamadım. Logitech g502 den ıyimi bu şimdi
Ekran hz i ne kadar yüksekse o kadar akıcı görüyorsun ya bu da aynı hesap sensör ne kadar iyiyse hareketlerin o kadar isabetli ve akıcı oluyorBaşkan çok anlamam mouse özelliklerinden o kadar makro kullanıyorum genelde bu kadar sensör olması ne gibi artı katabilir ki onu çözemedim
Analdim hocam teşekkürler. Bana gerekli değilmiş g502 işimi görür o zmaanEkran hz i ne kadar yüksekse o kadar akıcı görüyorsun ya bu da aynı hesap sensör ne kadar iyiyse hareketlerin o kadar isabetli ve akıcı oluyor
Eyw hocam benim mouse iyiymiş ozaman çokta gerek yokmuşMalzeme kalitesi, sağlamlık olarak 502 yıkar ama bu fiyata bu sensör, 8k, kablosuz zor bulunur
TR fiyatı kaç hocam Apex muadili farelerin?Malzeme kalitesi, sağlamlık olarak 502 yıkar ama bu fiyata bu sensör, 8k, kablosuz zor bulunur
Malzeme kalitesi bi tık daha iyi, 4k fareler 2200.2300civarından başlıyor. Mcusu nordic falan olsa 3k+ olabilirdi.TR fiyatı kaç hocam Apex muadili farelerin?
G502 milatlık mouse elbette daha iyi olacak. Bırak bunu ondan iyi milyon mouse var. Ayrıca G502 bir de kablolu. Garip bir soru.Bu mouseun bu kadar abartılacak ne özelliği var anlamadım. Logitech g502 den ıyimi bu şimdi
benim elime yarım saat önce ulaştı17 Kasım siparişim dağıtım da bu sefer hızlı geldi
Benim dağıtımsa mavi renk gelir bugün açmayacağım için fark etmiyor ilana atarım direkbenim elime yarım saat önce ulaştı