Bende turuncu var 0 gicirtiKanka ben de siyah var clıckler cayır cayır gıcırdıyor malzeme kalitesini hiç sevmedim spray atarken sag clık bır gun elımde kalacak gibi his veriyor üzücü
kanka bilmiyorum da bi sıkıntı var ya bı ıkı arkadas kullanımda gecıyor dedı umarım gecerBende turuncu var 0 gicirti
Bende öyle bi sıkıntı çıkmadı ama click bastırıp sağ sola oynatinca bi ses geliyor normaldir belkiKanka ben de siyah var clıckler cayır cayır gıcırdıyor malzeme kalitesini hiç sevmedim spray atarken sag clık bır gun elımde kalacak gibi his veriyor üzücü
Genel olarak fiyatını hâk eden bir mouse Superlight 2 var hissiyat olarak aynı geldiBende öyle bi sıkıntı çıkmadı ama click bastırıp sağ sola oynatinca bi ses geliyor normaldir belki
bende de bastırınca gelıyorBende öyle bi sıkıntı çıkmadı ama click bastırıp sağ sola oynatinca bi ses geliyor normaldir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genel olarak fiyatını hâk eden bir mouse Superlight 2 var hissiyat olarak aynı geldi
ben de aldım ama takmak konusunda kararsızımApexin stok skatezleri iyi midir acaba? Pek anlamiyorum ben sunu aldim bunu mu taksam stoklari cikartipAlıntıyı görüntüle
Ben taktım cıkartmakla çıkartmama arasindayım hem iyi hem garipbende de bastırınca gelıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de aldım ama takmak konusunda kararsızım
emin ol stok skatezden hepsi iyidir elime ulaşınca ürünü deneyeceğim pazartesi elime ulaşacak aynı ürün. Lakin benim önerim daha bilindik markalara yönelmeniz xraypad esptiger gibi wraith üzerinde 300 TL'ye 40 lı paket satılıyor.Ben taktım cıkartmakla çıkartmama arasindayım hem iyi hem garip
Allah Allah o kadar kötü mü yaemin ol stok skatezden hepsi iyidir elime ulaşınca ürünü deneyeceğim pazartesi elime ulaşacak aynı ürün. Lakin benim önerim daha bilindik markalara yönelmeniz xraypad esptiger gibi wraith üzerinde 300 TL'ye 40 lı paket satılıyor.
yurt içi 250-300 TL'ye satılan mouselardaki skatezlere benziyor aynı bana kötü geldi xraypad geçince aydınlandım resmen mousepadin de önemi var ama bence değişmesi şartAllah Allah o kadar kötü mü ya