Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Swishhy
Yarın galiba gelebilme ihtimali var azda olsa.
Gelirse etiketlermisiniz?

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Aras Şimşek
Kanka ben de siyah var clıckler cayır cayır gıcırdıyor malzeme kalitesini hiç sevmedim spray atarken sag clık bır gun elımde kalacak gibi his veriyor üzücü

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Ege
Kanka ben de siyah var clıckler cayır cayır gıcırdıyor malzeme kalitesini hiç sevmedim spray atarken sag clık bır gun elımde kalacak gibi his veriyor üzücü
Bende öyle bi sıkıntı çıkmadı ama click bastırıp sağ sola oynatinca bi ses geliyor normaldir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle bi sıkıntı çıkmadı ama click bastırıp sağ sola oynatinca bi ses geliyor normaldir belki
Genel olarak fiyatını hâk eden bir mouse Superlight 2 var hissiyat olarak aynı geldi

Shix2x

80+ Bronze
Apexin stok skatezleri iyi midir acaba? Pek anlamiyorum ben sunu aldim bunu mu taksam stoklari cikartip
1732410497886.png

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Aras Şimşek

Genel olarak fiyatını hâk eden bir mouse Superlight 2 var hissiyat olarak aynı geldi
bende de bastırınca gelıyor

Apexin stok skatezleri iyi midir acaba? Pek anlamiyorum ben sunu aldim bunu mu taksam stoklari cikartipAlıntıyı görüntüle
ben de aldım ama takmak konusunda kararsızım

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Ege
bende de bastırınca gelıyor

ben de aldım ama takmak konusunda kararsızım
Ben taktım cıkartmakla çıkartmama arasindayım hem iyi hem garip

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
umut
Ben taktım cıkartmakla çıkartmama arasindayım hem iyi hem garip
emin ol stok skatezden hepsi iyidir elime ulaşınca ürünü deneyeceğim pazartesi elime ulaşacak aynı ürün. Lakin benim önerim daha bilindik markalara yönelmeniz xraypad esptiger gibi wraith üzerinde 300 TL'ye 40 lı paket satılıyor.

Shix2x

80+ Bronze
emin ol stok skatezden hepsi iyidir elime ulaşınca ürünü deneyeceğim pazartesi elime ulaşacak aynı ürün. Lakin benim önerim daha bilindik markalara yönelmeniz xraypad esptiger gibi wraith üzerinde 300 TL'ye 40 lı paket satılıyor.
Allah Allah o kadar kötü mü ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,551
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom