❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Kanka ben de siyah var clıckler cayır cayır gıcırdıyor malzeme kalitesini hiç sevmedim spray atarken sag clık bır gun elımde kalacak gibi his veriyor üzücü

Kanka ben de siyah var clıckler cayır cayır gıcırdıyor malzeme kalitesini hiç sevmedim spray atarken sag clık bır gun elımde kalacak gibi his veriyor üzücü
Bende öyle bi sıkıntı çıkmadı ama click bastırıp sağ sola oynatinca bi ses geliyor normaldir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle bi sıkıntı çıkmadı ama click bastırıp sağ sola oynatinca bi ses geliyor normaldir belki
Genel olarak fiyatını hâk eden bir mouse Superlight 2 var hissiyat olarak aynı geldi

Apexin stok skatezleri iyi midir acaba? Pek anlamiyorum ben sunu aldim bunu mu taksam stoklari cikartip
1732410497886.png

Genel olarak fiyatını hâk eden bir mouse Superlight 2 var hissiyat olarak aynı geldi
bende de bastırınca gelıyor

Apexin stok skatezleri iyi midir acaba? Pek anlamiyorum ben sunu aldim bunu mu taksam stoklari cikartipAlıntıyı görüntüle
ben de aldım ama takmak konusunda kararsızım

bende de bastırınca gelıyor

ben de aldım ama takmak konusunda kararsızım
Ben taktım cıkartmakla çıkartmama arasindayım hem iyi hem garip

Ben taktım cıkartmakla çıkartmama arasindayım hem iyi hem garip
emin ol stok skatezden hepsi iyidir elime ulaşınca ürünü deneyeceğim pazartesi elime ulaşacak aynı ürün. Lakin benim önerim daha bilindik markalara yönelmeniz xraypad esptiger gibi wraith üzerinde 300 TL'ye 40 lı paket satılıyor.

emin ol stok skatezden hepsi iyidir elime ulaşınca ürünü deneyeceğim pazartesi elime ulaşacak aynı ürün. Lakin benim önerim daha bilindik markalara yönelmeniz xraypad esptiger gibi wraith üzerinde 300 TL'ye 40 lı paket satılıyor.
Allah Allah o kadar kötü mü ya

Geri