❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

159 mc mi daha iyi yopsa 159 p olanmi aralarındaki farkı bilen varmi konuyu pek takip edemiyorum vaktim olmuyor

Tamamdır hocam teşekkür ederim, vergisiz şu kadar vergisiz bu kadar diyince arkadaşlar neden toplam fiyat üzerinden yorumlamıyorlar onu merak etmiştim.
Tek ürün gönderim sınırını geçmediği zaman yanına eklenen ürünler toplam vergiyi etkilediği için arkadaşlar net bir rakam veremiyor.

Basit yöntemi var aslında sepette görünen fiyatı 0.60 ile çarpacaklar sepetteki fiyat+ %60 vergi

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Tamamdır hocam teşekkür ederim, vergisiz şu kadar vergisiz bu kadar diyince arkadaşlar neden toplam fiyat üzerinden yorumlamıyorlar onu merak etmiştim.
Vergi dahil söyleyince kafa karıştırıyor. Vergisiz indirim tutarı daha anlaşılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

159 mc mi daha iyi yopsa 159 p olanmi aralarındaki farkı bilen varmi konuyu pek takip edemiyorum vaktim olmuyor
P olan daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farkları yazmıştım ama o yazıyı bulamam şimdi P olanın sensör ve mcu kalitesi daha iyi.

Geri