Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Hocam bir siparişinizde 5 ten fazla ürün olsa bile bir şey olmuyor ki. Temu' nun mantığı Aliexpress gibi işlemiyor yani. Temu' dan örneğin 20 parça ürün almıştım ben fakat hepsi geldi. Buradaki önemli olan kısım ayda 5 tane farklı farklı sipariş yapmanız. Yoksa isterseniz 10 tane şey de alın 30 euroyu geçmedikten sonra.
3 ürün iptal etmiştim gelmez vs diye bir dahakine diyelim o zaman çünkü ufak ufak bir sürü alacağım ürün var

tragedy

80+
Beyler zowie ec2b'den geçilir mi sizce?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
eyyüb
Valla bir etiket atsinlar bir mouse alamadık ya hala corsair katar proyla takiliyorum boomer gibi. Onumuzde de black friday var ama boyle indirim olur mu hic bilmiyorum
blackte gelirde ne gelir allah bilir az böyle limit yakın dağa kaliteli bir şey gelse indiirmde patlatsak köklü kurtulsak ne var.

SadeceSeyf

80+ Gold

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Hocam bir siparişinizde 5 ten fazla ürün olsa bile bir şey olmuyor ki. Temu' nun mantığı Aliexpress gibi işlemiyor yani. Temu' dan örneğin 20 parça ürün almıştım ben fakat hepsi geldi. Buradaki önemli olan kısım ayda 5 tane farklı farklı sipariş yapmanız. Yoksa isterseniz 10 tane şey de alın 30 euroyu geçmedikten sonra.
30 euro düzenlemesinden sonra mı aldınız 20 parçayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Artan
Bu vakumlama yapan makinayı alan deneyimleyen gördünüz mü önerir misiniz? Vergisiz hali 1070 lira

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
eyyüb
533
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus falan düşerse alınır ya keris falan
param yok kredi kartına alıyorum çok şişdim ajazz iyi benim için :D
borç havuzunda boğuluyorum şuan :D 6 ay düzgün bir şekilde atlatırsam benden iyisi yok.
ondan sonra bir 14 cm fan 10 adet dağa bitiyor işim bir tam boy klavye ohhhh.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
konudan bağımsız temudan alabileceğim güncel veya stok bekleyebileceğim klavye önerisi sunar mısınız numpadsiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Artan
233e dustu bi ara paylasana kadar geri cikti bitane aldim da gelmesi surer daha
Hangi modeliydi aldığınız? Bir çok model var. Bir de ekstradan satılan vakum poşetleri ne kadar sağlıklı acaba o düşündürdü beni

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa TURNA
Olayı ne bu modelin

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Bu vakumlama yapan makinayı alan deneyimleyen gördünüz mü önerir misiniz? Vergisiz hali 1070 lira
Bilmiyorum hocam fikrim yok, dün bayağı ucuza düşmüştü. Fiyatı yine düşerse alınabilir belki ama siz bilirsiniz.

30 euro düzenlemesinden sonra mı aldınız 20 parçayı
Yok ondan önce aldım ama değişmedi diye biliyorum.

Mdmgmsöfk şu attack sharka bak oda çok güzel ama stok koymuyorlar temuya zmd
Throne Ratio güzel mouse mu hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,539
Üyeler
161,081
Son üye
tatlılimon