Kasımda gelir umarım bir turuncu ve pembe de ben alacağım mavi sipariş etmiştim sadece.turuncu rengi hoşuma gitti denk gelirse alırım yoksa kasım indirimlerini bekliyeceğim
sorması ayıptır 3 tane mouse u ne yapacaksınız hocamKasımda gelir umarım bir turuncu ve pembe de ben alacağım mavi sipariş etmiştim sadece.
valla bir klavye bir mouse lazım alsamda kurtulsam derdindeyimKasımda gelir umarım bir turuncu ve pembe de ben alacağım mavi sipariş etmiştim sadece.
geçen hafta hem mouse hem klavye vardı kralvalla bir klavye bir mouse lazım alsamda kurtulsam derdindeyim
1'ini abime veririm hangisinin rengi daha hoş gelirse diğerini satarım.sorması ayıptır 3 tane mouse u ne yapacaksınız hocam
Stok beklemek istemiyorsanız Aj159 Pro da iyidir alabilirsiniz fiyatı gayet iyi.abiler 159 pro vergisiz 439 liraya düşüyor kupon verdi bugün apexi almaya çalışayım mı yoksa 159p alıp geçeyim mi ne dersiniz
bu farenin ne artısı var, oyuna etkisi ne.
AliExpress'teki gibi ödeme yerinde ödüyorsunuz vergiyi.Arkadaşlar herkes vergisiz fiyat üzerinden konuşuyor, temuda sistem farklı mı aliexpresstekinden, oradaki gibi sepette vergi ödenmiyor mu? Gümrükten sonra mı ödüyoruz vergiyi?
Tamamdır hocam teşekkür ederim, vergisiz şu kadar vergisiz bu kadar diyince arkadaşlar neden toplam fiyat üzerinden yorumlamıyorlar onu merak etmiştim.AliExpress'teki gibi ödeme yerinde ödüyorsunuz vergiyi.