Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Öyle yapmayı planlıyorum zaten hocam kullanmam herhaldeKanka bana kalırsa pro ya dokunmasan bile satabilirsin.
Öyle yapmayı planlıyorum zaten hocam kullanmam herhaldeKanka bana kalırsa pro ya dokunmasan bile satabilirsin.
Evet kanka. Sen de ucuz klavye aldın boşver sdfsdfömür ve ufak farklar vardı değil mi tek ?
aldıkta tkl klavye hevesim yok malasef tam boy klavye olsa neyse sevine sevine kullanırdım bu ayarlardaEvet kanka. Sen de ucuz klavye aldın boşver sdfsdf
Çünkü 1 tane ile 2 tanenin arasında fiyat farkı fazla yok. Olsa zaten almazlar daha uygun geliyorBizim millet neden 3 4 tane mouse alıyor anlamıyorum sonra başkalarına stok kalmıyor.
1tane alırsak ferargah edicez konudan ama yokSabahtan akşama kadar şu mouse u konuşmaktan öğhhh yani.
Valla bir etiket atsinlar bir mouse alamadık ya hala corsair katar proyla takiliyorum boomer gibi. Onumuzde de black friday var ama boyle indirim olur mu hic bilmiyorumaldıkta tkl klavye hevesim yok malasef tam boy klavye olsa neyse sevine sevine kullanırdım bu ayarlarda
hobi gibi bir şey zevkli oluyor oyun aralarında bakmaSabahtan akşama kadar şu mouse u konuşmaktan öğhhh yani.
kız haklı evlenmeden boşanma nedeniEv mouse çöplüğü oldu vallaAlıntıyı görüntüle
Düğün için alacağıma mouse alıyorum. Manita görse boğar beni
Mdmgmsöfk şu attack sharka bak oda çok güzel ama stok koymuyorlar temuya zmdkız haklı evlenmeden boşanma nedeni