ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,865
Film izliyordum 4 den beri keşke foruma girseydim jvwkdjak
Acma agzini, yapma bu kotulugu bizeHelal olsun valla adamlara, bu kadar talebe rağmen zam yapmıyorlar.
Şunu deme işteeeeHelal olsun valla adamlara, bu kadar talebe rağmen zam yapmıyorlar.
Yok yav değmiyor biz meraktan alıyoruz. Bu arada rog yerine almaya değmezHocam 1600tl m var sizce bu mausu almaya değermi 1 haftadır arada karşıma çıkıyor indirim diye bende şuan Rog gladius 3 warless aimpoint var değermi rogu bozmaya
Bir de tuhaf olan bu dogrudan ajazz olarak gecen mavi ppli satici hep on siparisle satiyor allah bilir ne zaman uretip yollayacaklarŞunu deme işteeee
Dkm200 aldım önsipariş gözüküyordu kargolanmış , o yazı pek bir şey ifade etmiyorBir de tuhaf olan bu dogrudan ajazz olarak gecen mavi ppli satici hep on siparisle satiyor allah bilir ne zaman uretip yollayacaklar
Ne zaman gelir bilmem de umarim roma mizrakcilarinki uzun süre gelmez.Bir de tuhaf olan bu dogrudan ajazz olarak gecen mavi ppli satici hep on siparisle satiyor allah bilir ne zaman uretip yollayacaklar
Dkm200 kaç tldiDkm200 aldım önsipariş gözüküyordu kargolanmış , o yazı pek bir şey ifade etmiyor
vergisiz 334 tlydiDkm200 kaç tldi
500 küsürDkm200 kaç tldi
Vay be h.o500 küsür