shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,982
yine kapamadık ne şansızlık bu uzatmalara gidiyoruz sürekliAliExpress'teki gibi ödeme yerinde ödüyorsunuz vergiyi.
yine kapamadık ne şansızlık bu uzatmalara gidiyoruz sürekliAliExpress'teki gibi ödeme yerinde ödüyorsunuz vergiyi.
ekran eklenmiş ve sensör farklı sanırım ama daha iyi diyolar.kaç TL'ye denk geliyor vede bunun prosundan iymidir 159 prodan yani
Tek ürün gönderim sınırını geçmediği zaman yanına eklenen ürünler toplam vergiyi etkilediği için arkadaşlar net bir rakam veremiyor.Tamamdır hocam teşekkür ederim, vergisiz şu kadar vergisiz bu kadar diyince arkadaşlar neden toplam fiyat üzerinden yorumlamıyorlar onu merak etmiştim.
Vergi dahil söyleyince kafa karıştırıyor. Vergisiz indirim tutarı daha anlaşılır.Tamamdır hocam teşekkür ederim, vergisiz şu kadar vergisiz bu kadar diyince arkadaşlar neden toplam fiyat üzerinden yorumlamıyorlar onu merak etmiştim.
P olan daha iyi.159 mc mi daha iyi yopsa 159 p olanmi aralarındaki farkı bilen varmi konuyu pek takip edemiyorum vaktim olmuyor
Farkları yazmıştım ama o yazıyı bulamam şimdi P olanın sensör ve mcu kalitesi daha iyi.159 mc mi daha iyi yopsa 159 p olanmi aralarındaki farkı bilen varmi konuyu pek takip edemiyorum vaktim olmuyor
Fiyat olarak bu neredeyse 500tl daha ucuz. O yüzden apex.Furylevel Z1 almayı düşünüyordum. Bu mu daha iyi furylevel mi
yavaş be abi bize de bırakben zaten alışveriş bağımlısıyım böyle bir şeyi indirimde alamayınca fıttırıyorum bi daha gelirse stoğa tüm stoğu ben alıcam
30 euro sınırı olmasa belki dediğiniz olabilirdiben zaten alışveriş bağımlısıyım böyle bir şeyi indirimde alamayınca fıttırıyorum bi daha gelirse stoğa tüm stoğu ben alıcam
bende aynı şekilde ama stok bitmiş bundadaFurylevel Z1 almayı düşünüyordum. Bu mu daha iyi furylevel mi