Ultracı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
Sen zaten almamış mıydın?Şansa bak sayfaya f5 attım stokta 1 tane pembe yakaladım hayırlı işler benim kumarım biter beyler.
Sen zaten almamış mıydın?Şansa bak sayfaya f5 attım stokta 1 tane pembe yakaladım hayırlı işler benim kumarım biter beyler.
geliyorHocam Şarj istasyonu varmış Apex 159apex'de Mouse'un yanında gelen o geliyormu Amazonda'ki nin kutusunda beraber geliyormuş bu temudakinin yanında geliyor mu peki şarj istasyonu?
stogu kacirdim demiyoda iptal etmeye tesvik ediyor milleti itibar etmeyiniz. B003pembe alan arkadaşların evine gidersem çok dalga geçerim haberleri olsun![]()
kral sakası mı olur bunun şu an bekleyen herkes sıyırdı kafayı mouse uguruna kan dokecek adamlar var burda su anBu arada şaka yaptım beyler stok mtok girmedi gaza gelip f5 i kırmayın sonra bir de klavye peşinde koşarsınız.
Geçen hafta aldığım mouse bu.
Allah naapmasın seni telefonda parmağım alev aldı burada ndlsdnBu arada şaka yaptım beyler stok mtok girmedi gaza gelip f5 i kırmayın sonra bir de klavye peşinde koşarsınız.
Kim dedi 12:57'yi var ya onu bir bulsam@Teykage 12.57 D:
o maili atmıyorlar ben de aynı sekil abone olmustumÜrün stoğa girerse bildir yaptım sabah 5 te mail bile atmamıs bu temu nasıl bir şey ya
Siparişte 29 Ekim yazıyor. Çok gerçekçi şaka.Bu arada şaka yaptım beyler stok mtok girmedi gaza gelip f5 i kırmayın sonra bir de klavye peşinde koşarsınız.