Hayır yani daha önce bişi aldınız mı onu soruyorum yeni hesap açacam öleyseilk siparişin yanına kupon daha verdi öylesine sitede gezerken
Hayır yani daha önce bişi aldınız mı onu soruyorum yeni hesap açacam öleyseilk siparişin yanına kupon daha verdi öylesine sitede gezerken
Dikkatli incelemelerimiz doğrultusunda, şu anda yeniden kullanıma sunulacak uygun bir kuponun bulunmadığını üzülerek bildirmek zorundayız. Bu konuda doğrudan yardımcı olamadığımız için içtenlikle özür dileriz. Ayrıca, kupon kazanılabilecek daha fazla etkinlik sunmak için de çok çalışıyoruz. Uygulama bildirimlerimize, e-posta uyarılarımıza ve SMS'lerimize abone olarak bu etkinlikler hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Önerilerimizin sizin için faydalı olmasını umuyoruz.Direkt desteğe kupon istiyom yazdınmı
Vergi dahil kaça geldi hocam?Şansa bak sayfaya f5 attım stokta 1 tane pembe yakaladım hayırlı işler benim kumarım biter beyler.
almadımHayır yani daha önce bişi aldınız mı onu soruyorum yeni hesap açacam öleyse
Kendi sitesinde bile pembe yok pembe niye koymuşlarŞansa bak sayfaya f5 attım stokta 1 tane pembe yakaladım hayırlı işler benim kumarım biter beyler.
Yanında dizlik, tabanlık falan da vardı net kaça geldi bilmiyorum ama vergiyle beraber 920 ödedim.Vergi dahil kaça geldi hocam?
Erkek rengi diye.Kendi sitesinde bile pembe yok pembe niye koymuşlar
Hocam Şarj istasyonu varmış Apex 159apex'de Mouse'un yanında gelen o geliyormu Amazonda'ki nin kutusunda beraber geliyormuş bu temudakinin yanında geliyor mu peki şarj istasyonu?
gidersepete ekleyip bekletsem ürün gider dimi D: 100tl eksiğim olucak 2 fareyide alırsam
Bana da '' Efendim kuponlar kazanmanız için etkinliklere katılmanız gerek.'' dedi .Dikkatli incelemelerimiz doğrultusunda, şu anda yeniden kullanıma sunulacak uygun bir kuponun bulunmadığını üzülerek bildirmek zorundayız. Bu konuda doğrudan yardımcı olamadığımız için içtenlikle özür dileriz. Ayrıca, kupon kazanılabilecek daha fazla etkinlik sunmak için de çok çalışıyoruz. Uygulama bildirimlerimize, e-posta uyarılarımıza ve SMS'lerimize abone olarak bu etkinlikler hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Önerilerimizin sizin için faydalı olmasını umuyoruz.