hocam bende almayı planlıyorum %20 indirimle 1100 e geliyor alayımıs sizce beyaznı alcamAlınır hocam biz 1229 a aldık burda sormayın böyle sorular .d
hocam bende almayı planlıyorum %20 indirimle 1100 e geliyor alayımıs sizce beyaznı alcamAlınır hocam biz 1229 a aldık burda sormayın böyle sorular .d
ben denemiştim tüm siparişi iptal edicektim az kalsın direk canlı destekten 2 dakikada hallediliyorKendin seçip iptal edemiyor musun? Canlı desteğe bağlanmak şart mı?
dezgahAlıntıyı görüntüleYa geçen yüzdelik kod istemiştim Mohammad abim yavaş kaç tane aynı koddan atıyorsun YÜZDELİK DE DEĞİLLER AAAAAA.
pro 351tlye düştü benim apex stoğu gelirse yanına apex ekliyim en iyisiAlıntıyı görüntüleYa geçen yüzdelik kod istemiştim Mohammad abim yavaş kaç tane aynı koddan atıyorsun YÜZDELİK DE DEĞİLLER AAAAAA.
Mohamed abim adamın dibi banada attı kupon.Alıntıyı görüntüleYa geçen yüzdelik kod istemiştim Mohammad abim yavaş kaç tane aynı koddan atıyorsun YÜZDELİK DE DEĞİLLER AAAAAA.
göm direktelefona öylesine bakayım dedim pro 351 tl gözüküyor bende
nasil aldinAlıntıyı görüntüleYa geçen yüzdelik kod istemiştim Mohammad abim yavaş kaç tane aynı koddan atıyorsun YÜZDELİK DE DEĞİLLER AAAAAA.
Yok bendepro 351tlye düştü benim apex stoğu gelirse yanına apex ekliyim en iyisi