rtx3090tisuper
80+
Sen hak ettin kral ciddiyim sabahtan 8-4 vardiyalı işçi gibi buradasın valla umarım yakalarsın umudunu kaybetmeatıyor halada düşmüyor bayadır
Sen hak ettin kral ciddiyim sabahtan 8-4 vardiyalı işçi gibi buradasın valla umarım yakalarsın umudunu kaybetmeatıyor halada düşmüyor bayadır
hocam tek bir ürün mü beklettiniz yanında başka ürün varmıydı1 gün
Apexten o kadar umudum yok ki takip bile etmiyorum1 tane girmiş stoğa kimse görmedi mi?
Uğraşmayın hocam bazı açlar 3-5 tane alacağım diye uğraşıyor.Apexten o kadar umudum yok ki takip bile etmiyorum![]()
at kanka ss1 tane girmiş stoğa kimse görmedi mi?
6 saniyede bir yeniliyorum yine de gelmedi.1 tane girmiş stoğa kimse görmedi mi?
o markayı bu forumdan baska ne öneren var ne alan büyük ihtimal elinizde kalır. bu forum olmasa ajazz markasından haberi yok kimsenin..2-3 ay sonra Sahibindene 2.5K'ya koysam çekilir
adam haklıo markayı bu forumdan baska ne öneren var ne alan büyük ihtimal elinizde kalır. bu forum olmasa ajazz markasından haberi yok kimsenin..
tr pazarında olmadığı için görmemen normal hocam bilinen bir marka yurtdışındao markayı bu forumdan baska ne öneren var ne alan büyük ihtimal elinizde kalır. bu forum olmasa ajazz markasından haberi yok kimsenin..
Zaten sepete pro modeli ekledim teşvik kuponu bekliyordum. Bugün yeni hesap açtım oraya da ekledim hangisine gelirse bakalım.Uğraşmayın hocam bazı açlar 3-5 tane alacağım diye uğraşıyor.
Yoo gayet de bilen vardı sadece fareleri pek bilinmiyordu klavyelerini falan bilen çok.o markayı bu forumdan baska ne öneren var ne alan büyük ihtimal elinizde kalır. bu forum olmasa ajazz markasından haberi yok kimsenin..