redthecrow
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
tamam o zaman turuncu isteyen varsa ben iade ediyorum.
farenin orijinal fiyatını ve temuda ki fiyatını görürsen anlarsınbu konu neden bu kadar mesaj aldı
onu biliyorum zaten o problem değil bu konulardan 10 larca açıldı son günlerde neden bu konu bu kadar patladı onu sordumfarenin orijinal fiyatını ve temuda ki fiyatını görürsen anlarsın![]()
Hocam o apex modeli ben pro için sordumhocam konu sahibinin attığı fotoda 530 lira olarak gözüküyor
kanka bu tesvık ındırımı nasıl alıyorsunuz uygulamada nerden bakcaz159 pro bende vergiyle birlikte 610 gözüküyor... 820 max gelmezse proyu alıcam galiba
Stok az olduğu için bu fareyi daha değerli yapıyor sürekli insanlarda stok hakkında konuşuyor.onu biliyorum zaten o problem değil bu konulardan 10 larca açıldı son günlerde neden bu konu bu kadar patladı onu sordum
820 max mı?? Klavye ile karıştırdınız siz.159 pro bende vergiyle birlikte 610 gözüküyor... 820 max gelmezse proyu alıcam galiba
şansa geliyor özellikle bir şey yapmadım ben %90 gelmiş banakanka bu tesvık ındırımı nasıl alıyorsunuz uygulamada nerden bakcaz
nasıl yapılıyor öyle159 pro bende vergiyle birlikte 610 gözüküyor... 820 max gelmezse proyu alıcam galiba
gelse alacaz da işte gelcekmi o bile belli degilşansa geliyor özellikle bir şey yapmadım ben %90 gelmiş bana
Genelde iade edilmiş ürünleri yolluyorlar. Kutuları geldiğinde şaftı kaymış oluyor zaten. Ürünleriniz gelince iyice kontrol edin.farenin orijinal fiyatını ve temuda ki fiyatını görürsen anlarsın![]()