redthecrow
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
turuncu yu iptal edecektim eğer gümrük masrafı geri ödenmiyorsa boşa 300 tl gitmesin vazgeçtim.
et et belki öderlerturuncu yu iptal edecektim eğer gümrük masrafı geri ödenmiyorsa boşa 300 tl gitmesin vazgeçtim.
Şu ss i aldığın yerin linki atsana bana biAlıntıyı görüntüle
Bunu atmada adamlara bu kupon yüzünden böyle gözüküyor bende ucuz olan 159pro nun ss ini at
Bu 940 tllik olan normalde cünkü
sen bunun ss ini at apex 810
Yola çıkmadan iptal edersen vergiyi de veriyorlarturuncu yu iptal edecektim eğer gümrük masrafı geri ödenmiyorsa boşa 300 tl gitmesin vazgeçtim.
Ben de o durumdayım. Siyah renk istiyorum, umarım stoklara girer.Bende de bir mavi bir turuncu var gaza gelip mavi aldım her an iptal edebilirim
onlar gelen kuponla ilgili muhtemelen siz 810 tlnin şeyini atın kupon yüzünden o kadar düşüyor siz indirimsiz ve kuponsuz mu aldınız ürünüBen o fiyata aldım zaten üstüne vergi ekleyince 1400 yaptı. Vergi dahil 500-700 civarına alanlar var onlardan bahsediyorum ben
hocam konu sahibinin attığı fotoda 530 lira olarak gözüküyor500 liranın fotosunu atsana kral bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ödenmiyor
et et belki öderler
Evetonlar gelen kuponla ilgili muhtemelen siz 810 tlnin şeyini atın kupon yüzünden o kadar düşüyor siz indirimsiz ve kuponsuz mu aldınız ürünü
kargoya verilmediyse gümrük parasıda geri geliyor. Daha gelmedi ama aldığımız kadar iade gösteriyorgümrük masrafı geri iade ediliyor görünüyor