Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Birazcık internetten araştırdım mouse hakkında video yorumları felan okudum şöyle bir sıkıntı var bazıları sıkıntı yaşamaz iken bazılarında takılmalar donmalar bağlantı sıkıntıları varmış. Bazıları rooter yerini değiştirip çözmüşler bazılarında direk gecikme olayı var iade olayı net olucak ama vergiyi alabilecekmiyiz acaba

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Birazcık internetten araştırdım mouse hakkında video yorumları felan okudum şöyle bir sıkıntı var bazıları sıkıntı yaşamaz iken bazılarında takılmalar donmalar bağlantı sıkıntıları varmış. Bazıları rooter yerini değiştirip çözmüşler bazılarında direk gecikme olayı var iade olayı net olucak ama vergiyi alabilecekmiyiz acaba
aga kimse 3000 liralık ürünü 300 liraya vermez, eğer buna inanan varsa üzülürüm.

Son düzenleme:

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
yaw diyoz da inanmıyolar 2 tane kullandım çöpe gitti. sensör hatası var kaplama soyuluyo renk atması oluyo teflonlar sorunlu. sabahan 5inde konu açacak kadar neyi var mouseun söylüyoz işte almayın aldırmayın
soyulma olayını duydum bozulma görmedim ama sensörlerden çok dock ta kopma vs. gördüm pro versiyonunda varmı bu acaba yoksa sadece apex temi

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Dostum sen Türkiye'de bilinen razer, asus vb. markaları kullanmaya devam et. Onlar da saçma ürünlerini istedikleri abartılı ve asla hak etmedikleri fiyata satmaya devam etsinler. Hayatım asus klavyeler ile geçti hepsinde pişman oldum. Yurt dışından klavye satın aldım ve birkaç aydır kullanıyorum. Bu birkaç ay içinde anladığım şey bir daha asus vb. markalardan almayacağım yurt dışı markalarını araştırıp alacağım. Bozuluyor mu bozulsun sonuçta 1-2k vermiş oluyorum. Beni 2 yıl götürmesi yeterli. Asus klavye alıyorum 2 ay sonra bozuluyor garantiye yolluyorum onarım yapılmıyor değişim veya iade talebi açın diyor değişim diyorum ülkede o modelde stok kalmadı diyorlar ve beni zarara sokarak iade yapıyorlar.
kanka bak arkadaşa yazdım sanada alıntı yapıyorum;
kimse 3 bin küsür olan ürünü 300 liraya vermez eğer buna inanan varsa üzülürüm. bu ürünler indirimde falan değil ederi bu.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
canlı destek ile konuşcam vergi iadesi oluyormu diye bozuk ürün olayı olunca vergide iade ediliyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bak arkadaşa yazdım sanada alıntı yapıyorum;
kimse 3 bin küsür olan ürünü 300 liraya vermez eğer buna inanan varsa üzülürüm. bu ürünler indirimde falan değil ederi bu.
ajazz ın uygun olmasında veya başka markaların ucuz olması normal tr de çok vergi biniyor diye pahalıya satılıyor ama bu model aşırı ucuz ondan biraz sıkıntılı gözüküyor

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Bazılarıda kalite kontrol kötü demiş bir adam iki kere almış bi tanesinde sensör titreme yapmış bir tanesinde yan tuşlar içe göçüyormuş canlı destekle bir konuşacağım vergi iadesi oluyor ise gelince denicem olmuyorsa direk iptal

• Beğen
Reaksiyonlar: acem

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
apextede var. millet razer ayarında bişey alıyom sanıyo. mouse sadece sensörden ibaret değil bunlara anlatamazsın ama aynen kanka razere boşuna para veriyoz aynen kanka apex daha iyi daha ucuz daha kaliteli. hem ucuz hem kaliteli bu iki kelime bi araya gelmez. ucuz mal alacak kadar zengin değilim çok şükür. ben uyarıyom bu arada lafım sana değil genele. aldıysan yolla gitsin geri başına dert açma.
razer ın da kronik sıkıntılı mouse ları var arkadaşlarımdan baya şikayet alıyorum ama mouse ihtiyacım var ve yurt dışından daha uyguna güzel bişe alırım diye bakıyorum apex versiyonu aşırı ucuz diye bir sıkıntı olduğu belli çok kronik sıkıntılı gözüküyor ama pro modeli normal fiyata yakın onda sıkıntı varmı acaba

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,923
İsim
1
ya felaket tellalığı yapmayın allah aşkına daha mouse gelmedi durun bi zaten üstteki arkadaş 3 tane yeni hesap açmış üçünden de mouse u kötülüyor

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
ya felaket tellalığı yapmayın allah aşkına daha mouse gelmedi durun bi zaten üstteki arkadaş 3 tane yeni hesap açmış üçünden de mouse u kötülüyor
knk olay o arkadaşlar değil internetten bak biraz görüceksin zaten direk inceleme video larının altındada var ne kadar temiz gelir bilemem ben 2 tane sipariş ettim uyguna olsun diyede sıkıntılı gelirse vergi parası gidecek boş elimizde boş mouse olucak

klavyeler kalıcak onlar zaten baya ucuza geldide mouselar iade gibi canlı desteği yokluyorum

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
aga kim neden hesap açıp bu konuyla uğraşsın? siz farkında değilsiniz ama konu dışardan çok komik duruyor :D nöbet tutanlar f5 tusuna asılanlar adam gülmek için açmış işte. daha çok yeni üyeler görürsünüz bu gibi konular açarsanız.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Pro modelinde bir sıkıntı görmedim internette bizim forumdan biri yazmış hatta galiba kim bilmiyorum herhangi bir sensör sorunu yaşamamışlar

apex sıkıntılı bir model olduğu için bu kadar ucuz büyük ihtimalle

benim 3 hesap açtığımı düşünüyor. adam halisilasyon görüyor sabah akşam konuyu takip etmekten yanmış devreleri. :kekw:

yaw mouse çöpe gitti evde mi tutucam lanet mouse'u birde benim ömrümü yedi oyun oynarken pat sinyal kesiyo kaplama sarardı yan tuşlarda hissizlik oluştu boşa basıyon sanki clik sesi kayboluyor bi geliyor. neresinden tutsan elinde kalıyor. virüs bulaştı sandım format bile attım bu lanet mouse yüzünden. mouse çöpte kafam rahat razer aldım mis. kuruşu kuruşuna helal olsun verdiğim para.
siz nerden almıştınız ajazz ı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,539
Üyeler
163,675
Son üye
Mr.Wick00
Top Bottom