Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Esen
farede bi sıkıntı olacagını zannetmiyorum. 1k hz geçmicem, ideal değil çübkü boşu boşuna daha çok şarj yiyip bataryayı erkenden eskitmeye. ki ben zaten tablette bt ile kulanmak için aldım. dockta sıkıntı yaşarsam içini açıp metal plakayı çıkartırım daha iyi çeker. onun dısında ajazz suanda satısta olanlarda sorun olmadıgını yazmıs yta zaten.
her şeyi geçtim sıkıntı çıktıgında temu ful iade yapıyor zaten. refund yapar geçerim.

bundan daha once delux m800 ultra almıstım ama kaliteli gelmediği için iade etmiştim 1600 tl falandı. 1k bile değil bu fare ve daha dolu geliyor.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Rusty
Dandik mi zamaninda aliexpres üzerinden motospeed klavye ve mouse almıştım ck104 ve v30 yaklaşık 7 yıl olmuştur halen kullanıyorum zamanla deformeler var hatta klavye kac kere içecek döktüm halen taş gibi.

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Joe
benim 3 hesap açtığımı düşünüyor. adam halisilasyon görüyor sabah akşam konuyu takip etmekten yanmış devreleri. :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaw mouse çöpe gitti evde mi tutucam lanet mouse'u birde benim ömrümü yedi oyun oynarken pat sinyal kesiyo kaplama sarardı yan tuşlarda hissizlik oluştu boşa basıyon sanki clik sesi kayboluyor bi geliyor. neresinden tutsan elinde kalıyor. virüs bulaştı sandım format bile attım bu lanet mouse yüzünden. mouse çöpte kafam rahat razer aldım mis. kuruşu kuruşuna helal olsun verdiğim para.
Dostum sen buraya yorum yapmak için mi hesap açtın ne kadar gereksiz insansın

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
farede bi sıkıntı olacagını zannetmiyorum. 1k hz geçmicem. dockta sıkıntı yaşarsam içini açıp metal plakayı çıkartırım daha iyi çeker. onun dısında ajazz suanda satısta olanlarda sorun olmadıgını yazmıs yta zaten.
bazıları docku direk mouse pad in dibine koymuş gene sıkıntı çekmiş bazıları direk gecikme var demiş

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
lan soru soruyon cevap veriyom noldu istediğin cevabı alamadığın için mi deliriyon :kekw:
milleti toxic lemeye gerek yok pro hakkında bir bilginiz varmı apex hakkında çok şikayet gördümde proda yok gibi

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
bro sıkıntılı olabilir ama sıkıntı yaşamayanlarda var yani her üründe olduğu gibi.
çok alınan bir mouse değil incelemeside çok fazla yok reddittede çoğu kişi sıkıntı yaşamış belli olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1730329482329.png
1730329504121.png

clkusu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Gani
Umarım sıkıntı yaşamazsınız da güle güle kullanırsınız arkadaşlar. Ben aldım hoşuma gitti diye kenara koymalık. Razer v2 pro kullanıyorum normalde.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Umarım sıkıntı yaşamazsınız da güle güle kullanırsınız arkadaşlar. Ben aldım hoşuma gitti diye kenara koymalık. Razer v2 pro kullanıyorum normalde.
Bilmiyom bende sıkıntı çıkmaz istiyorumda sırf farkedemiyeceğimiz bir sensör için sıkıntılı bir model almaya değer mi onu düşünüyorum temunun iadeyi alıcağı kesin değil

clkusu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Gani
Bilmiyom bende sıkıntı çıkmaz istiyorumda sırf farkedemiyeceğimiz bir sensör için sıkıntılı bir model almaya değer mi onu düşünüyorum temunun iadeyi alıcağı kesin değil
Pro'da sıkıntı çıkmaz gibi de apex için emin olamadım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
bazıları docku direk mouse pad in dibine koymuş gene sıkıntı çekmiş bazıları direk gecikme var demiş
hocam proları iptal edelim mi bi sorun var mı onlarda

Top Bottom