Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Joe
Bilmiyom bende sıkıntı çıkmaz istiyorumda sırf farkedemiyeceğimiz bir sensör için sıkıntılı bir model almaya değer mi onu düşünüyorum temunun iadeyi alıcağı kesin değil
Hocam en kötü olmadı hükümet gibi bizde iç piyasaya süreriz yani anladınız mı :D

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Esen
Bilmiyom bende sıkıntı çıkmaz istiyorumda sırf farkedemiyeceğimiz bir sensör için sıkıntılı bir model almaya değer mi onu düşünüyorum temunun iadeyi alıcağı kesin değil
iade alıyorlar daha once vantilatoru 20 gune yakın kullandım ve temassızlık yaptı. kutusuz iadeye verdim gene tam para iadesi yaptılar. bu kadar kasmaya gerek yok

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Pro'da sıkıntı çıkmaz gibi de apex için emin olamadım.
apex leri iadeye çakıp pro indirimi bekleyip alıcam büyük ihtimalle iade etsem zaten 14 gün sürecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam en kötü olmadı hükümet gibi bizde iç piyasaya süreriz yani anladınız mı :D
bozuk mouse mı satıcaz yani ?

iade alıyorlar daha once vantilatoru 20 gune yakın kullandım ve temassızlık yaptı. kutusuz iadeye verdim gene tam para iadesi yaptılar. bu kadar kasmaya gerek yok
bir iki arkadaş ta aynı şekil tam iade yapmıştı büyük ihtimal yaparlar şans denenebilir

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Joe
apex leri iadeye çakıp pro indirimi bekleyip alıcam büyük ihtimalle iade etsem zaten 14 gün sürecek

bozuk mouse mı satıcaz yani ?
valla kim kimi koparırsa artık devir öyle :D

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Benim geçen indirimlerde aldığım throne markası bile daha güven verdi sırf mouse aldım diye elimdekini satıyım dedim kronik ufak bir sıkıntısı var zaten diye adamlar sarı siteye koyduktan 1 gün sonra wp den bana ulaşıp bir sıkıntımı yaşadınız diye sordular

temu bozuk ürünlerde vergi ile iade veriyor genelde kanıtlarla iade ederiz en kötü gelsinde belki sorunsuz gelir

Redditte mouse forumuna bir forum yazdım başka alanlarada yazdım bir sıkıntısı vs. varmı genel mi çözüldümü şansa bağlımı diye bir gelişme olursa buraya yazarım

Son düzenleme:

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Benim geçen indirimlerde aldığım throne markası bile daha güven verdi sırf mouse aldım diye elimdekini satıyım dedim kronik ufak bir sıkıntısı var zaten diye adamlar sarı siteye koyduktan 1 gün sonra wp den bana ulaşıp bir sıkıntımı yaşadınız diye sordular

temu bozuk ürünlerde vergi ile iade veriyor genelde kanıtlarla iade ederiz en kötü gelsinde belki sorunsuz gelir

Redditte mouse forumuna bir forum yazdım başka alanlarada yazdım bir sıkıntısı vs. varmı genel mi çözüldümü şansa bağlımı diye bir gelişme olursa buraya yazarım
Bu kadar panik olma bu fareyi sorunsuz kullananlar da var. 2 Apexten birisi sorunsuz gelir illa denersin olmazsa yollarsın

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Bu kadar panik olma bu fareyi sorunsuz kullananlar da var. 2 Apexten birisi sorunsuz gelir illa denersin olmazsa yollarsın
olay ondan çok zaman gelmesi 2 hafta iade desen 2 hafta 1 ay geçiyor

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Halil Çalık
sadece indirim kartı var bende pro 940 tutuyor şöyle 700e filan düşürebilsem alcam kolay bi taktiği var mıdır

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut

bak bunlar daha iyi duruyo, 159lar g305 179lar diğeri gibi

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru