Evet ve şimdi diğer hesaba pro indirimi geldiSen mi kaptın onu .d
f75'i iyi ki almışız330 civarı
.d olsun hocam hayırlı olsun umarım sıkıntısız versiyon gelir. Proyu 614e aldıydım vergi dahil değiştirme gereği duymadımEvet ve şimdi diğer hesaba pro indirimi geldi
2 apex 1700 e geldi.d olsun hocam hayırlı olsun umarım sıkıntısız versiyon gelir. Proyu 614e aldıydım vergi dahil değiştirme gereği duymadım
Anca gibi ya kazık değilHocam ben kazikmi yedim
2 apex 1700 e geldi
Sepeti min 670 yapınca vergi dahil 1100 oldu.d olsun hocam hayırlı olsun umarım sıkıntısız versiyon gelir. Proyu 614e aldıydım vergi dahil değiştirme gereği duymadım
Hiç indirim falan ugrasamadim ugrassam kaca gelirdi acaba bide bilmediğimden soruyorum bunun pro modeliyle farki nedirAnca gibi ya kazık değil
Ucuz alıyoruz diye çürük çarığı itelemesinler de gerisi mühim değilOha biz belese alıyoz adamlar koymasın bi zahmet
Ha dediğiniz gibi katiliyorum eğer öyle birsey olursa kendileri rezil olur zaten.Ucuz alıyoruz diye çürük çarığı itelemesinler de gerisi mühim değil
Eğer gerçekten sağlam ürünlerse bedavanın bedavasıHa dediğiniz gibi katiliyorum eğer öyle birsey olursa kendileri rezil olur zaten.