stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
yapma bence beleş para doğrudurda yaptığın hoş değilmcuyu nordic göndermediniz pan1080 gönderdiniz kısmi para iadesi yapın diyorum şuan işe yararsa beleş para
yapma bence beleş para doğrudurda yaptığın hoş değilmcuyu nordic göndermediniz pan1080 gönderdiniz kısmi para iadesi yapın diyorum şuan işe yararsa beleş para
Galiba hocam burda biri açmış galiba onun fotağrafını gördüm bende onu attım temuya kısmi para iadesi talep ettim.pan1080 mi gönderildi gerçekten?
Hocam sonuçta kendileri bize hangi mcu olduğunu belirtmedi fotoğraflarda nordic yazıyordu royuan dediler pan1080 çıktıyapma bence beleş para doğrudurda yaptığın hoş değil
temuda nordic diye hiç yazmadıGaliba hocam burda biri açmış galiba onun fotağrafını gördüm bende onu attım temuya kısmi para iadesi talep ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sonuçta kendileri bize hangi mcu olduğunu belirtmedi fotoğraflarda nordic yazıyordu royuan dediler pan1080 çıktı![]()
pan1080 çok mu kötüGaliba hocam burda biri açmış galiba onun fotağrafını gördüm bende onu attım temuya kısmi para iadesi talep ettim.
Hocam sonuçta kendileri bize hangi mcu olduğunu belirtmedi fotoğraflarda nordic yazıyordu royuan dediler pan1080 çıktı![]()
Royuandan iyi hocam galiba pan1080pan1080 çok mu kötü
Şu platform teşviğini nasıl alıyoruz bana gelmiyorKi platform teşviğinden zaten millet 800tlye felan aldı.Bana platform teşviği bile vermedi hainler verseler uğraşmazdım.
Royuandan iyi hocam galiba pan1080![]()
Bilmiyorum hocam aklımda öyle kalmış.temuda nordic diye hiç yazmadı
AlsanaaaÖdeme ekranında bu geliyor nedir.
1200 e yakın ödeme yaptırıyor. Çevrilmeyi beklemek nedir
Alışveriş yapınca tutar kadar kredi verse onu yazardı bu ne oluyor ki
Alıntıyı görüntüle
Banada gelmiyor bir türlü hocam fiyat eşlesinler diye atıyorum kabul etmiyorlar.Şu platform teşviğini nasıl alıyoruz bana gelmiyor
Hocam hesap açıyorsun bi süre bekliyorsun geliyor bende 3 hesabada geldi ancak kullanmak istediğim ürüne yapamadımŞu platform teşviğini nasıl alıyoruz bana gelmiyor
Ben 4tane hesap açtım 0dan 3günden fazladır hesapların hiçbirine gelmediHocam hesap açıyorsun bi süre bekliyorsun geliyor bende 3 hesabada geldi ancak kullanmak istediğim ürüne yapamadım