quartle
80+ Gold
belli bi şeyi yok günde bi kaç defa geliyorTuruncu en son ne zaman stoğa girdi takip eden var mı? Bide sizce ne zaman tekrar stoğa girer?
belli bi şeyi yok günde bi kaç defa geliyorTuruncu en son ne zaman stoğa girdi takip eden var mı? Bide sizce ne zaman tekrar stoğa girer?
Mantıklı üzerine gitmekte fayda varGaliba hocam burda biri açmış galiba onun fotağrafını gördüm bende onu attım temuya kısmi para iadesi talep ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sonuçta kendileri bize hangi mcu olduğunu belirtmedi fotoğraflarda nordic yazıyordu royuan dediler pan1080 çıktı![]()
Benim açtıkdan 2 saat sonra geldi hepsine ama istediğime yapamadıktan sonra ha gelmiş ha gelmemişBen 4tane hesap açtım 0dan 3günden fazladır hesapların hiçbirine gelmedi![]()
arada bir 1-2 tane stok geliyo ya son zamanlarda oldu mu o hiç? Mavinin o şekilde geldiğini gördüm en son ama turuncu bayadır o şekilde bile gelmedibelli bi şeyi yok günde bi kaç defa geliyor
Bakcaz hocam şuan şansımı zorluyorum benMantıklı üzerine gitmekte fayda var
Valla bi yakalasam o indirimi bir tanede siyah patlatırdım heraldeBenim açtıkdan 2 saat sonra geldi hepsine ama istediğime yapamadıktan sonra ha gelmiş ha gelmemiş
valla bilmiyorum turuncuyuarada bir 1-2 tane stok geliyo ya son zamanlarda oldu mu o hiç? Mavinin o şekilde geldiğini gördüm en son ama turuncu bayadır o şekilde bile gelmedi
Pan1080 ne kadar sağlıklı belli değil.mcuyu nordic göndermediniz pan1080 gönderdiniz kısmi para iadesi yapın diyorum şuan işe yararsa beleş para
Turunucu aksam saatlerinde vardı ara ara geldi 15 tane 10 tane falanarada bir 1-2 tane stok geliyo ya son zamanlarda oldu mu o hiç? Mavinin o şekilde geldiğini gördüm en son ama turuncu bayadır o şekilde bile gelmedi
Acaba gelir mi yatmayıp biraz daha beklesem? Çindeki çalışma saatlerine göre mi bakmak lazım acaba stoklaraTurunucu aksam saatlerinde vardı ara ara geldi 15 tane 10 tane falan
Saat 8 gibi 17 tane stok geldi truncuarada bir 1-2 tane stok geliyo ya son zamanlarda oldu mu o hiç? Mavinin o şekilde geldiğini gördüm en son ama turuncu bayadır o şekilde bile gelmedi
Ee hani apexin mcusu farklıydı
Bakalım hocam kısmi para iadesi için şansımı deniyorum.Verirlerse efsane olur bir tanede apex alırım galiba verirlerse.
Suan gelmez benceAcaba gelir mi yatmayıp biraz daha beklesem? Çindeki çalışma saatlerine göre mi bakmak lazım acaba stoklara