❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Ödeme ekranında bu geliyor nedir.

1200 e yakın ödeme yaptırıyor. Çevrilmeyi beklemek nedir

Alışveriş yapınca tutar kadar kredi verse onu yazardı bu ne oluyor ki

1000014970.jpg

pan1080 mi gönderildi gerçekten?
Galiba hocam burda biri açmış galiba onun fotağrafını gördüm bende onu attım temuya kısmi para iadesi talep ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapma bence beleş para doğrudurda yaptığın hoş değil
Hocam sonuçta kendileri bize hangi mcu olduğunu belirtmedi fotoğraflarda nordic yazıyordu royuan dediler pan1080 çıktı :D

Galiba hocam burda biri açmış galiba onun fotağrafını gördüm bende onu attım temuya kısmi para iadesi talep ettim.

Hocam sonuçta kendileri bize hangi mcu olduğunu belirtmedi fotoğraflarda nordic yazıyordu royuan dediler pan1080 çıktı :D
temuda nordic diye hiç yazmadı

pan1080 çok mu kötü

Ki platform teşviğinden zaten millet 800tlye felan aldı.Bana platform teşviği bile vermedi hainler verseler uğraşmazdım.

pan1080 çok mu kötü
Royuandan iyi hocam galiba pan1080 :D

Ki platform teşviğinden zaten millet 800tlye felan aldı.Bana platform teşviği bile vermedi hainler verseler uğraşmazdım.

Royuandan iyi hocam galiba pan1080 :D
Şu platform teşviğini nasıl alıyoruz bana gelmiyor

Turuncu en son ne zaman stoğa girdi takip eden var mı? Bide sizce ne zaman tekrar stoğa girer?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,995
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri