Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Fodbrok

80+
Arkadaşlar konuyu biraz okudum sanırım Pro modelin MCU'su söylenmiş ancak Apex'in içini henüz açıp paylaşan olmamış. Apex modelinde farklı farklı MCU'lar kullanılmıyorsa, sanırım "PAN1080" modeli var içerisinde. Benim siparişim de henüz gelmedi ama internette biraz araştırınca
bu linkteki videoda (dakikası ayarlı) çok zorda okunsa soldaki mikrodenetleyici üzerinde PAN yazıyor gibi görünüyor.

https://kibushop.com/products/aj159apex?sca_ref=6095818.Cnjws4Xd7fXHbqa bu linkteki Japonya'ya satış yapan bir sitede de resimlerde MCU'nun Pan1080 model olduğu yazılmış.

1730556983412.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bu ajazz olduğundan ne belli belki çamaşır makinesi chipi?
doğru bende cok süphelıyım eleman sadece bunu atmıs yazılar bıle okunmuyor sıfır urun nasıl bu hadle olur hadı onu gectım beyler bakın pro modleının ıcınden cıkan bu deyip mouse dan foto falan da atmamıs :)

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Yağız Berk Özel
Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
Nasıl iade alabiliyorsunuz aklım almıyor diyorum dock bozuk kablosuz kullanamıyorum 200 TL vereyim diyor başkalarına böyle saçma sapan şeylerde tam iade veriyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Nasıl iade alabiliyorsunuz aklım almıyor diyorum dock bozuk kablosuz kullanamıyorum 200 TL vereyim diyor başkalarına böyle saçma sapan şeylerde tam iade veriyor.
aga duzelttım dıyon ıste b*k*nu cıkartma ıstersen :)

pcbuilder

80+
Saçma sapan değil aslında, belirtilenden farklı özellik barındıramaz.

Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
Pan 1080 görselini atar mısınız hocam

Top Bottom