Profil fotoğrafındaki yakışıklı kimBu ajazz olduğundan ne belli belki çamaşır makinesi chipi?
Profil fotoğrafındaki yakışıklı kimBu ajazz olduğundan ne belli belki çamaşır makinesi chipi?
Benim kucuklugumProfil fotoğrafındaki yakışıklı kim
Vay beBenim kucuklugum
doğru bende cok süphelıyım eleman sadece bunu atmıs yazılar bıle okunmuyor sıfır urun nasıl bu hadle olur hadı onu gectım beyler bakın pro modleının ıcınden cıkan bu deyip mouse dan foto falan da atmamısBu ajazz olduğundan ne belli belki çamaşır makinesi chipi?
yalan foto bana aitVay be
Nasıl iade alabiliyorsunuz aklım almıyor diyorum dock bozuk kablosuz kullanamıyorum 200 TL vereyim diyor başkalarına böyle saçma sapan şeylerde tam iade veriyor.Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
ben ev aletleri okuyorum ama malesef böyle bir çip yokBu ajazz olduğundan ne belli belki çamaşır makinesi chipi?
İlk kez böyle bir bölüm duydum g.o hocamben ev aletleri okuyorum ama malesef böyle bir çip yok
aga duzelttım dıyon ıste b*k*nu cıkartma ıstersenNasıl iade alabiliyorsunuz aklım almıyor diyorum dock bozuk kablosuz kullanamıyorum 200 TL vereyim diyor başkalarına böyle saçma sapan şeylerde tam iade veriyor.
Saçma sapan değil aslında, belirtilenden farklı özellik barındıramaz.Nasıl iade alabiliyorsunuz aklım almıyor diyorum dock bozuk kablosuz kullanamıyorum 200 TL vereyim diyor başkalarına böyle saçma sapan şeylerde tam iade veriyor.
Pan 1080 görselini atar mısınız hocamApex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
O bölümü ilk defa duydum. Böyle şeylerde önceden çırak olurdu artık bölümü mü varmış ?ben ev aletleri okuyorum ama malesef böyle bir çip yok