MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,123
2 tanesi mi? Müşteri hizmetlerine %20 kod isteğinde bulunabilirsin veya heni hesap açıp alabilirsin. yinede değer bi rakamVergi ile 900 e geliyor değer mi
2 tanesi mi? Müşteri hizmetlerine %20 kod isteğinde bulunabilirsin veya heni hesap açıp alabilirsin. yinede değer bi rakamVergi ile 900 e geliyor değer mi
her türlü değer sadece şu ekranlı dock bile en az 1000 tl edeceğini düşünüyorum. öyle söyleyim sensörü chipseti falan da iyi yani üründe sorun yok.Vergi ile 900 e geliyor değer mi
1 tanesi 900 kuponlarım görünmüyor yeni hesap açtım ama yok. Müşteri hizmetlerinden nasıl alacağım2 tanesi mi? Müşteri hizmetlerine %20 kod isteğinde bulunabilirsin veya heni hesap açıp alabilirsin. yinede değer bi rakam
Tmmdır çok teşekkür ederim ama kupon yokher türlü değer sadece şu ekranlı dock bile en az 1000 tl edeceğini düşünüyorum. öyle söyleyim sensörü chipseti falan da iyi yani üründe sorun yok.
Hocam isteyince vermiyorlar ama nasıl alıcaz2 tanesi mi? Müşteri hizmetlerine %20 kod isteğinde bulunabilirsin veya heni hesap açıp alabilirsin. yinede değer bi rakam
müşteri hizmetleri ilk siparişe kupon vermeyebilir şansınızı deneyin olmazsa normal şekilde almaya çalışın veya mesajlar kısmını kontrol edin belki bi kampanya vardır en kötü ihtimalle de claim credit yazın arama yerine ordan apexi aratın 200 300 tl bi kredi iadesi alırsınız hesabınızda durur.1 tanesi 900 kuponlarım görünmüyor yeni hesap açtım ama yok. Müşteri hizmetlerinden nasıl alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tmmdır çok teşekkür ederim ama kupon yok
destekle konusSiyahı stoklara gelmiş dün gece mavisini almıştım acaba ürünü siyah rengiyle değiştirirler mi daha önce böyle bir şey yapan varmı
hayır hocam bunu ben yaptım şöyle anlatayım sana bir sürü kupon veriyor 750 TL'ye 200 tl diye bir sürü var 1 tane de 600 TL'ye 100 tl indirim kuponu veriyor öyle 2500 tllik kupon paketi oluyor. Toplam yapacağı indirim 2500 tl olacak bi 10 15 tane sipariş verirsenArkadaşlar, bu ödülün mantığını anlamadım. 2500 lira indirim kazanmak için öncesinde üç ürün mu almam gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
Siparişlerden mouse u bulup stokta varsa degistirebilionSiyahı stoklara gelmiş dün gece mavisini almıştım acaba ürünü siyah rengiyle değiştirirler mi daha önce böyle bir şey yapan varmı
Kalsın bence sen para iadesi alana kadar stoklar bitebilir tabi tekrar alacak paran varsa orası ayrı.Siyahı stoklara gelmiş dün gece mavisini almıştım acaba ürünü siyah rengiyle değiştirirler mi daha önce böyle bir şey yapan varmı
Tmmdır çok teşekkür ederimmüşteri hizmetleri ilk siparişe kupon vermeyebilir şansınızı deneyin olmazsa normal şekilde almaya çalışın veya mesajlar kısmını kontrol edin belki bi kampanya vardır en kötü ihtimalle de claim credit yazın arama yerine ordan apexi aratın 200 300 tl bi kredi iadesi alırsınız hesabınızda durur.
hangi bankaBenim sipariş de 23 ündeydi 7 ila 5 gün sonra yattı.