apex için mi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani tam emin değilim 110 lira kredi verecekler sanırım her şey için kullanilirapex için mi bu
apex için mi bu
Yani tam emin değilim 110 lira kredi verecekler sanırım her şey için kullanilirapex için mi bu
kaça almıştınız
Ben şey yazdım arkadaşım şu fiyata almış bende onun aldığı fiyattan veya %20 kupon almak istiyorum dedim o da tazminat olarak 110 lira verelim dedi bende kabul ettim aslında daha ürünü satın almamıştımkaça almıştınız
bende istedim şimdi 111tl teklif ettilerBen şey yazdım arkadaşım şu fiyata almış bende onun aldığı fiyattan veya %20 kupon almak istiyorum dedim o da tazminat olarak 110 lira verelim dedi bende kabul ettim aslında daha ürünü satın almamıştım
nasıl yaptın hocamAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleBütün sepet vergiler dahil 1.000₺
Apex Mouse vergiler dahil 350₺ ye geliyor daha ucuz alabilen varsa buyursun beyler.
E yuh one beAula f75 280tlye geliyor vergisiz min 610tl limit var almamak için zor duruyorum.Tüketim çılgınlığı
610tl alt limit bütçemi aşıyor almayacağımE yuh one be
%99 indirim nasıl oluyor laaaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleBütün sepet vergiler dahil 1.000₺
Apex Mouse vergiler dahil 350₺ ye geliyor daha ucuz alabilen varsa buyursun beyler.