dün gece vermiş siparişi çoktan işleme almışlardır o yüzden olmaz normalde o sipariş verdikten ortalama ilk 2 3 saat için geçerli işleme alınmadan paketlenmeden önce ki süreç.Siparişlerden mouse u bulup stokta varsa degistirebilion
Ee hocam yine tanesi 746 geliyor
Hocam ne diye aratip buluyoduk apexi ben bulamadim damüşteri hizmetleri ilk siparişe kupon vermeyebilir şansınızı deneyin olmazsa normal şekilde almaya çalışın veya mesajlar kısmını kontrol edin belki bi kampanya vardır en kötü ihtimalle de claim credit yazın arama yerine ordan apexi aratın 200 300 tl bi kredi iadesi alırsınız hesabınızda durur.
pan1080ua3cbeyler apexin mcusu belli oldu mu neymiş
Bilgi için teşekkürler dostumhayır hocam bunu ben yaptım şöyle anlatayım sana bir sürü kupon veriyor 750 TL'ye 200 tl diye bir sürü var 1 tane de 600 TL'ye 100 tl indirim kuponu veriyor öyle 2500 tllik kupon paketi oluyor. Toplam yapacağı indirim 2500 tl olacak bi 10 15 tane sipariş verirsen
Siparişlerine gir ve fotoğrafta görünen simgeye tıklayıp değiş rengi. (Apex siyah yanında kalem simgesi var.)Siyahı stoklara gelmiş dün gece mavisini almıştım acaba ürünü siyah rengiyle değiştirirler mi daha önce böyle bir şey yapan varmı
proyla aynı yani doğru mu anladımpan1080ua3c
QY424692 kodunu claim credit yazdıktan sonra arama kısmına aratın çıkar.Hocam ne diye aratip buluyoduk apexi ben bulamadim da
bu sadece yeni sipariş verildiği zaman geçerli işleme alınmadan önce.Siparişlerine gir ve fotoğrafta görünen simgeye tıklayıp değiş rengi. (Apex siyah yanında kalem simgesi var.)Alıntıyı görüntüle
beyaz stokta varsa göster de alalım reisbeyler turuncu falan kötü değil mi ya. beyaz en tatlısı gibi sanki
Kargoya verildiyse yapacak bişe yok ama bir günde kargoya verilmemiştir diye düşündüm.QY424692 kodunu claim credit yazdıktan sonra arama kısmına aratın çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sadece yeni sipariş verildiği zaman geçerli işleme alınmadan önce.