Hayboylenickin
80+
- Reaksiyon skoru
- 169
Kim banlandıHahahaha nice moderatorler dolandiricilar yerine buna karşı duran adami banladi helal olsun
Kim banlandıHahahaha nice moderatorler dolandiricilar yerine buna karşı duran adami banladi helal olsun
@Mehmet YılmazHahahaha nice moderatorler dolandiricilar yerine buna karşı duran adami banladi helal olsun
Bir foto atcaktim da beni de banlarlar jfwkskakModlarda bir sıkıntı var sanırım
Kim banlandı
uv coating nedir hocam biraz açma şansınız var mıTek farkı uv coating + yüksek dpi kasmayın bu kadar apexe, şımarıklığın lüzumu yok zaten ucuza kaliteli ürün alıyorsunuz ne bu tüketim aşkı
Konuyu kapatırmısınız artık indirimden çok dolandırıcılık muhabetti dönüyor boş bir konu oldu.Diğer ban yiyenin ban sebebinin bu konuyla bir alakası yok.
Son durum nedir çözebildiniz mi 2.4 GHz sorununu?. Ajazza filan mail atmayı denediniz mi yahut size bashetmiştim programı üzerinden update atmayı denediniz mi hocam?Bu konu nasıl 700 sayfa oldu ya daha dün 300-400 değil miydi.
Dur 1k ya gidiyoruzBu konu nasıl 700 sayfa oldu ya daha dün 300-400 değil miydi.
Her çözümü denedim Ajazz mail atmakla uğraşmak istemiyorum fareyi iade edip geçeceğim.Son durum nedir çözebildiniz mi 2.4 GHz sorununu?. Ajazza filan mail atmayı denediniz mi yahut size bashetmiştim programı üzerinden update atmayı denediniz mi hocam?